Bruiloft dj Maastricht – CR-Audio

Bruiloft dj Maastricht

bruiloft dj maastricht

Bent u van plan te gaan trouwen? Dan bent u bij cr-audio aan het juiste adres? Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het organiseren en het aankleden van trouwfeesten. Om er voor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt, zullen wij goed luisteren naar uw wensen. Al onze dj’s die wij beschikbaar hebben op onze site zijn zorgvuldig uitgekozen zodat we weten dat het feest altijd slaagt. de dj’s hebben veel ervaring en een aantal van hen staan ook regelmatig op grote feesten. Verder is het mogelijk om een muziek demo van de gevraagde dj te krijgen, zodat u weet wat voor muziek stijlen er door de gekozen dj worden gedraaid. Tenslotte kunt u ook u eigen verzoek nummer aan de dj door geven.

Waarom huren bij CR-Audio

· Gegarandeerd de laagste prijs!

· Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken

· Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!

· Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies

· Gratis bezorgen binnen 8 km!

· Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Bruiloft dj Maastricht

voor een dj show op maat kunt u contact met ons opnemen. Ook hebben wij complete dj shows, samengesteld voor u. De shows zijn prima voor bruiloften met verschillende soorten verlichting en de DJ meubel. Met de nieuwe zuilen zien de dj shows er spectaculair uit. Verder is het mogelijk om buiten verlichting te plaatsen zodat zowel binnen als buiten een feestelijke sfeer ontstaat. Het is ook mogelijk om bij ons een dj show te huren zonder een dj.

Bruiloft dj Maastricht

Al onze dj shows worden door ons opgebouwd zonder meer prijs .Wij vragen enkel een kleine transportvergoeding. Wij werken namelijk alleen met a merken zodat we zeker weten dat op u belangrijke avonden niets tekort komt en dat de kwaliteit goed is.

Bruilofts dj Maastricht

Voor meer informatie neem gerust contact op. mails zullen wij binnen 24 uur beantwoorden. Voor ons is het belangrijk dat de klant centraal staat.

tel: 06-14414744 · [email protected]

css.php