Discolicht huren limburg

Discolicht huren Limburg

Bent u op zoek naar discoverlichting voor een evenement of een party? Dan bent u bij CR audio aan het goede adres. Wij verhuren van kleine discolicht sets tot grote uitgebreide sets.

Naast discolichten, verhuren wij ook geluidssets en DJ mixers. Deze apparatuur bieden wij voor een zeer scherpe prijs aan, zodat het ook voor de kleinere feesten toegankelijk is om dit te huren.

discolicht huren limburg

Huur vandaag nog deze luxe lichtset voor maar 35 euro

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  •  Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  •  Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Kwaliteit van Discolicht huren Limburg

Wij verhuren discoverlichting met een uitstekende kwaliteit. Onze discoverlichting is uiterst robuust gemaakt, Grotendeels bestaat onze verlichting uit metaal. Wij hebben voor dit systeem gekozen zodat het tegen een stootje kan. Al onze verlichting is LED verlichting. De reden dat wij voor LED verlichting hebben gekozen, is dat deze verlichting goed betrouwbaar is, gebruikt zeer weinig stroom en heeft een lange levensduur. Daardoor kunnen wij deze verlichting voor een goede prijs aanbieden. Ook is het mogelijk om deze verlichting zelf te programmeren als je een lichtshow wilt maken. De merken die wij gebruiken zijn , Cameolight en Showtek.

Aansluiting van Discolicht huren Limburg

Bent u op zoek naar een discolicht huren Limburg set en heeft u een bestelling gedaan bij CR audio dan zullen wij de bestelde discolichten bij u op locatie komen bezorgen en aansluiten. De discolichten die wij bij u op locatie bezorgen hebben verschillende programma’s in geprogrammeerd waar u uit kan kiezen. Het eerste programma is dat de discolichten op geluid gaan. Dit houdt in dat het discolicht tegelijkertijd loopt met de muziek die u afspeelt. Optie twee is dat u een standaard programma kunt kiezen wat een basis programma is. Dit programma houdt in dat het discolicht effecten geeft uit zichzelf , zonder dat er muziek bij komt kijken. Zolang er geen muziek is zal het licht blijven schijnen. Het laatste programma is een slave mode. Dit is een programma , waarin u zelf het licht kunt besturen door middel van een lichtsturingsysteem. Klik hier om deze meteen erbij te huren!

Discolicht huren Limburg

Wilt u een discolicht huren? Dan kunt u dit via onze website bestellen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u gerust mailen.

Tel: 06-14414744

Mail: [email protected]

css.php