dj huren Heerlen

Een dj huren nabij Heerlen

Wilt u een feest of event organiseren, maar heeft u nog geen passende dj gevonden en woont u nabij Heerlen? Neem dan snel contact op met CR-Audio. Een dj huren nabij Heerlen is bij CR-Audio binnen enkele minuten geregeld. Voor ieder feest of event weten wij de passende dj voor u te boeken. Van moderne dance feesten tot ouderwets gezellige apre-ski, bij CR-Audio kan het allemaal. Kijk snel verder op onze website als u graag een dj wilt huren nabij Heerlen.

Waarom een dj huren bij CR-Audio?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
Dj huren Heerlen

Onze lichtset 1

A kwaliteit apparatuur

Kiest u ervoor om een dj bij ons te huren, dan kunt u in een klap ook voorzien zijn van een complete licht en geluid set. Bij CR-Audio werken wij alleen met bekende merken op het gebied van licht en geluid. Enkele merken zijn bijvoorbeeld Pioneer, ElectroVoice, Shure en Dap-Audio. Deze merken staan garant voor top kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze dj’s werken vrijwel altijd met de welbekende Pioneer nexus gear, deze bestaat uit een DJM-900 nexus 4 kanaals mixer met hierbij twéé CDJ-2000 cd spelers. Met deze apparatuur tot hun beschikking weten zei de perfecte mixen voor uw feest of event te draaien. Kiest u ervoor om ook gelijk het licht en geluid bij CR-Audio te huren, dan krijgt u tegen een zeer scherpe prijs een professionele licht en geluid set. Deze sets beginnen al vanaf 40,-. Aarzel niet verder en kies voor CR-Audio!

pioneer nexus set

De Pioneer nexus dj gear, bestaande uit djm900 nexus en 2x cdj-2000 nexus.

Wilt u snel een dj huren nabij Heerlen?

Een dj huren nabij Heerlen, of een licht en geluidset huren nabij Heerlen doet u natuurlijk bij CR-Audio. Wilt u direct een dj of licht en geluidset huren, of wilt u meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op 06-1441 47 44, of stuur een mailtje naar [email protected] Wij streven ernaar om al onze emails binnen 24 uur beantwoord te hebben. CR-Audio is gevestigd in Merkelbeek ( Zuid-Limburg). Heeft u een event of feestje binnen een straal van 8 km vanuit Merkelbeek? Dan profiteert u van gratis transport en natuurlijk opbouwen en afbreken. Meer hierover vindt u terug op deze pagina.  Graag tot snel bij CR-Audio, uw partner op het gebied van professioneel licht, geluid en dj.

 

css.php