Dj huren Limburg

Een dj huren in limburg bij CR-Audio

Heeft u binnenkort een feest of event waarbij u graag een dj wilt huren in limburg? Hiervoor bent u bij CR-Audio aan het juiste adres. CR-Audio werkt samen met dj’s van alle kalibers. Of het nu gaat om een gezellige apres-ski party of een modern dance feest, CR-Audio regelt de perfecte dj voor elk feest. Een dj huren in Limburg doet u uiterst eenvoudig. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen en uw specifieke wensen aan ons door te geven. Vanuit hier regelt CR-Audio de rest! Kijk snel verder op onze website voor meer informatie! Een dj huren in Limburg doet u voordelig en gemakkelijk bij CR-Audio!

Dj huren Limburg

Huur snel uw dj bij CR-Audio!

Waarom een dj huren in limburg bij CR-Audio?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
licht en geluid huren limburg

Lichtset 1

Onze werkwijze

Wilt u licht en geluid huren in Limburg of een dj huren in Limburg? Dit doet u natuurlijk bij CR-Audio. Licht en geluid huren is nog nooit zo simpel geweest. Als u voor uw komende feest of event licht en geluid wilt huren dan kunt u dit gemakkelijk via onze website huren. In onze webshop vindt u enkele voor u samengestelde geluidsets en lichtsets. Deze kunt u binnen 1 klik huren! Wilt u echter iets specifieks huren? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Via onze connectie’s kunnen wij altijd het gewenste materiaal voor u regelen. Nadat u uw bestellen voor uw licht en geluid geplaatst heeft zullen wij binnen 24 uur met u contact opnemen om de details te bespreken. Als de dag van uw feest of event eindelijk is aangebroken zullen wij uw licht en geluid op de afgesproken tijd komen opzetten en aansluiten. Bij CR-Audio is het opzetten en aansluiten altijd gratis! Het enigste wat u hoeft te doen is aanwijzen waar u de licht en geluidset wilt hebben staan. Wij doen de rest! Het opbouwen en aansluiten van uw licht en geluid duurt ongeveer 45 minuten. Hierna is deze klaar en kan het feest beginnen! Op al onze geluidsets kunnen apparaten zoals mp3-spelers, tablets, laptops, smartphones en losse dj apparatuur worden aangesloten. Na afloop van uw feest komen wij het licht en geluid weer ophalen op de vooraf afgesproken tijd. Wilt u licht en geluid huren in Limburg? Of wilt u een dj huren in Limburg? CR-Audio is uw partner! Kijk snel verder op onze website.

A-kwaliteit apparatuur

CR-Audio weet hoe belangrijk het is om licht en geluid te hebben van hoge kwaliteit. Niemand wil namelijk tijdens een feest problemen aantreffen met het licht en geluid. Om te kunnen garanderen dat u niet hoeft om te kijken naar het licht en geluid werken wij met bekende merken zoals ElectroVoice, Showtec, Cameolight, Shure en Dap-Pro. Om onze luidsprekers te kunnen voorzien van genoeg vermogen werken wij uitsluitend met versterkers van ElectroVoice en Dap-Pro. Zangers kunnen gebruik maken van onze draadloze microfoons van het welbekende merk Shure. Als u graag een sfeervolle lichtset bij uw feest wilt dan kunt u gebruik maken van verlichting van het merk cameolight. Deze verlichting is voorzien van energiezuinige Leds die een behoorlijke lichtopbrengst hebben om de meest uiteenlopende zalen te voorzien van gezellige en warme kleuren.

Pro-set 2

Pro-set 2

Geluid huren in Limburg bij CR-Audio

Als u voorzien wilt zijn van een geluidset van hoge kwaliteit dan bent u bij ons aan juiste adres. Uitsluitend werken wij met merken die zich al ruim bewezen hebben in het leveren van hoge kwaliteit geluidsapparatuur. Hieronder krijgt u korte informatie over onze luidsprekers en wat deze u kunnen bieden.

Top luidsprekers

Voor de hoge tonen weer te geven wordt er gewerkt met ‘top’ luidsprekers. Bij CR-Audio kunt u kiezen tussen twéé soorten top luidsprekers. In ons assortiment hebben wij de ElectroVocie tx 1152 en de Dap-Pro X15. Beide luidsprekers zijn voorzien van een 15 inch woofer en kunnen 500 watt aan vermogen continue leveren. Deze luidsprekers hebben een aantrekkelijk design waardoor deze mooi bij uw feest zullen staan. Voor de kleinere feesten, bbq’s of presentatie’s kunnen wij u twéé van deze luidsprekers met statieven aanbieden en versterker aanbieden. Deze geluidset beidt u een totale geluidsopbrengst van maar liefst 1000 watt! Wilt u liever groter? Kies dan voor onze geluidset 2 of de geluidset 3! Deze laatste geluidsets worden geleverd inclusief subwoofers. Over subwoofers wordt later meer uitgelegd. Bij het opbouwen van een geluidset kijken wij zorgvuldig naar de locatie van uw feest. Bij top luidsprekers is het namelijk essentieel dat deze op de juist hoogte worden geplaatst. Te hoog en het geluid gaat over het publiek heen. Te laag en mensen achter in zullen een dof geluid huren. Wij zullen deze luidsprekers daarom zorgvuldig voor u opbouwen zodat elk van uw gasten kan genieten van mooi en zuiver geluid.

Pro-set 1

Pro-set 1

Subwoofers

De meeste geluidsets worden vaak gecombineerd met subwoofers. Dit zijn speciale luidsprekers die de meest lage tonen weergeven. Onze subwoofers komen in een 15 inch en een 18 inch uitvoering. Het voordeel van de 18 inch versie is dat deze nog een stukje lager kan in frequentie dan de 15 inch. Bij CR-Audio werken wij met de Dap-Pr0 X15B en de Dap-Pro X18B. Kiest u voor geluidset 2 dan kijgt u twéé X18b’s in combinatie met twéé EV TX 1152’s. Kiest u voor geluidset 3 dan krijgt u 4 X15b’s en twéé X15’s van Dap-Pro. Omdat subwoofers vaker grote luidsprekers zijn hebben wij deze allemal uitgerust met handige transportwielen. Hierdoor kunnen deze subwoofers gemakkelijk naar de aangewezen plek worden gerold.

presentatieset2

presentatie set 2

In contact komen met CR-Audio?

Wilt u een dj huren in Limburg? Of wilt u licht en geluid huren in Limburg? Neem dan snel contact met ons op. In contact komen met CR-Audio is uiterst eenvoudig. Op onze website  kunt u ons gemakkelijk een bericht sturen via het online contact formulier. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar [email protected] Wij streven ernaar om al onze emails binnen 24 uur te hebben beantwoord. Wilt u ons liever telefonisch bereiken? Bel dan naar 06 1441 47 44. Op dit nummer kunt u ons ook via Whatsapp bereiken. Tussen 09:00 en 22:00 staan wij dagelijks voor u klaar met advies op maat! Wij zijn gevestigd in Merkelbeek in Zuid-Limburg.

Dj huren in limburg? CR-Audio is uw partner!

css.php