dj huren maastricht

Een dj huren in Maastricht

Wilt u graag een dj huren in Maastricht? Dan bent u op CR-Audio op de juiste plek! Bij CR-Audio werken wij samen met dj’s van alle soorten kalibers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een gezellig apres-ski dj, of een dance dj die van elk feest een ware sensatie weet te maken. Een dj huren in Maastricht is nog nooit zo makkelijk geweest. Het enigste wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en doorgeven wat uw wensen zijn, vanuit hier regelt CR-Audio de rest! DJ huren in Maastricht? Neem snel contact op met CR-Audio!

Dj Michel

Professionele en gezellige dj’s voor ieder feest

Waarom kiezen voor CR-Audio?

  • Gegarandeerd de laagste prijs in de omgeving
  • Professionele dj’s
  • Wij bieden u de mogelijk om naast een dj ook meteen het licht en geluid te huren, zo heeft u  alles wat u nodig zult hebben in één pakket!
  • Wij staan altijd klaar met advies en ondersteuning
  • Onze licht en geluid sets bezorgen wij gratis binnen 8 km!
  • Gratis opbouwen en aansluiten!

Onze werkwijze

Of u nu bij ons komt om een dj te huren in Maastricht, of een complete licht en geluid set wilt huren in de omgeving van Maastricht, wij streven ernaar om dit voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Als u een dj wilt huren voor uw komende feest of event, dan is het verstandig om hiervoor even contact met ons op te nemen. Wij zullen dan kort met u de details van uw feest of event bespreken om u zo een aantrekkelijk voorstel te kunnen doen. Hierna hoeft u niks meer te doen, wij zorgen ervoor dat de dj op het juiste tijdstip en op de juiste locatie aanwezig is om van uw feest een ware knaller te maken. Wilt u ook gelijk licht en geluid huren voor uw feest? Ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. CR-Audio werkt uitsluitend met A merken op het gebied van licht en geluid. In onze webshop staan diverse combinatie’s voor u klaar. Heeft u een kleinschalig feest thuis? Dan kunt u al voor 40 euro in het bezit zijn van onze voordeelset 1. Deze is speciaal ervoor bedoelt om de kleinere thuisfeesten van goed geluid te voorzien tegen een scherpe prijs. Wilt u echter groot uitpakken? Kies dan voor een van onze pro-sets. Deze pro-sets zijn samengesteld uit hoogwaardige luidsprekers en versterkers. Dit heeft als voordeel dat deze een groot geluidsvermogen kunnen produceren om zo zelfs de grootste zalen van geluid te voorzien. Ook bij het huren van licht en geluid geldt dat wij het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt de gewenste geluidset op onze website huren. Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij nog even contact opnemen om de belangrijke details zoals, locatie en tijdstip afspreken. Wij komen het licht en geluid altijd gratis opbouwen, afbreken en aansluiten. Weet u niet zeker welke licht of geluidset nu het beste aansluit bij uw feest? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u direct voorzien van advies op maat!

Dj huren Maastricht

Deze geluidset kan al bij op locatie staan voor maar 40 euro!

Snel een dj huren in Maastricht?

Neem dan snel contact met ons op!  U kunt ons per e-mail bereiken op [email protected] Wij streven ernaar om al onze emails binnen 24 uur te hebben beantwoord. Wilt u ons liever telefonisch bereiken? Bel dan snel naar 06 1441 47 44. Hierop zijn wij tevens ook te bereiken via Whatsapp. Tussen 09:00 en 22:00 staan wij dagelijks voor u klaar met advies op maat!

Dj huren in maastricht? CR-Audio is uw partner!

css.php