Een dj installatie huren in Heerlen

Een dj installatie huren in Heerlen

Welkom bij CR-Audio. CR-Audio is een jong en dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door uitstekende service, lage prijzen en uitstekende kwaliteit. Onze core business is het verhuren van complete licht & geluidsets, dj’s en zangers. Bij CR-Audio is het al mogelijk om een complete geluidset te huren voor maar € 70,- Tegen een kleine meerprijs komen wij de licht of geluidset bij u op locatie bezorgen. Het opbouwen en aansluiten van uw licht of geluidset doen wij geheel gratis! Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het licht of geluid. Al onze geluidsets zijn gemakkelijk in gebruik. Zo kunt u deze eenvoudig aansluiten op bijvoorbeeld laptops, tablets, mp3 spelers en nog vele andere rand apparatuur. Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning wanneer u dat nodig heeft. Dj installatie huren in Heerlen? CR-Audio is uw partner!

Voordeel set 3

Voordeel set 3

Werkwijze

Een dj installatie huren in Heerlen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Op onze website hebben wij voor u al verschillende geluid en lichtsets samen gesteld. Wilt u liever een licht of geluidset op maat? Geen probleem! Op onze verhuur pagina bevindt zich een uitgebreid pdf bestand waar al onze apparatuur los vermeld staat. U kunt zo zeer eenvoudig de gewenste licht & geluidset samenstellen. Wij staan dagelijks voor u klaar met advies bij het kiezen naar de juiste licht & geluidset voor uw feest. Nadat u de gewenste licht of geluidset heeft gekozen wordt er besproken wanneer u deze geleverd wilt hebben. Wij komen de licht of geluidset op de afgesproken dag bij u op locatie opbouwen en aansluiten. Vanzelfsprekend komen wij deze na afloop van uw feest op het afgesproken tijdstip deze weer afbreken en ophalen.

Onze apparatuur

Om van uw feest een ware sensatie te maken werken wij bij CR-Audio alleen met de beste merken op het gebied van licht & geluid. Wij beschikken over luidsprekers van de merken ElectroVoice en Dap-Pro. Deze luidsprekers worden aangestuurd door krachtige versterkers zoals de ElectroVoice Q1212. Bij CR-Audio weten wij dat heldere en zuivere hoge tonen essentieel voor elk feest zijn. Wij werken daarom met “Top” luidsprekers van de beste kwaliteit. In ons assortiment hebben wij de ElectroVoice TX1152 en de Dap-Pro X15. Deze luidsprekers hebben een continue vermogen van maar liefst 500 watt! Dit is genoeg vermogen om elk feest een succes te maken. Natuurlijk is een geluidset niet compleet zonder het nodige “laag”. De meest lage tonen komen niet meer uit een Top luidspreker maar uit een zogenaamde subwoofer. Deze subwoofers zijn er speciaal voor bedoelt om de meest lage tonen zuiver weer te geven. In ons assortiment hebben wij de Dap-Pro X15b en de Dap-Pro X18B. De X15B is een compacte 15 inch subwoofer met een continue vermogen van 400 watt! De X18B is een 18 inch subwoofer die continue 600 watt kan produceren. Onder al onze subwoofers hebben wij handige transportwielen bevestigd. Door deze wielen hoeft er niet gesleept te worden maar kunnen de luidsprekers gemakkelijk naar de toegewezen plaats gerold worden. Ook zijn al onze luidsprekers uitgerust met een degelijke transporthoes. Hierdoor zullen deze niet beschadigd raken tijdens de transport.

Dap palladium P2000 versterker

Dap Audio palladium P2000 versterker

Wilt u in contact komen met CR-Audio?

Dat kan! U kunt ons dagelijks een e-mail bericht sturen op: [email protected] of telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0614414744

Een dj installatie huren in Heerlen doet u eenvoudig en voordelig bij CR-Audio!

css.php