Dj installatie huren Geleen

Een dj installatie huren in Geleen

Wilt u een dj installatie huren in Geleen en omgeving? Bij CR-Audio bent u hiervoor aan het juiste adres. CR-Audio is een jong en dynamisch bedrijf met als core business het verhuren van complete licht en geluidsets, drive-in shows, dj’s en zangers. Een complete licht en geluidset huren bij CR-Audio is al mogelijk vanaf € 70,- Om het u zo makkelijk mogelijk te maken brengen wij de licht of geluidset naar de afgesproken locatie, hier vragen wij een kleine vergoeding voor. Het opbouwen een aansluiten van de installatie doen wij geheel gratis! Op onze website hebben wij al diverse licht en geluidsets voor u samengesteld. Wilt u echter zelf uw licht of geluidsets samenstellen? Geen probleem! Op onze verhuur pagina vindt u een link die u doorverwijst naar ons complete assortiment. Heeft u advies nodig bij de keuze naar de juiste licht of geluidset? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u dagelijks bij met advies op maat. Dj installatie huren in Geleen? CR-Audio is uw partner!

dj installatie huren geleen

Deze professionele geluidset staat al voor 40 euro bij u op locatie!

Waarom kiezen voor CR-Audio?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis opbouwen en aansluiten
  • Zeer lage transportkosten
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Geen omkijken meer naar het licht & geluid, CR-Audio regelt het voor u!

A kwaliteit apparatuur

Bij CR-Audio werken wij uitsluitend met A kwaliteit apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van helder en zuiver geluid tijdens uw feest of evenement. Zo werken wij met merken zoals ElectroVoice en Dap-Pro. In ons assortiment hebben wij de Ev tx 1152, de Dap-Pro X15, de Dap-pro X15B en de Dap-Pro X18B. De Ev tx 1152 en de Dap-Pro X15 zijn “top” luidsprekers. Deze zorgen voor de hoge tonen. Zowel de Tx1152 als de Dap X15 kunnen continue 500 watt aan geluid produceren. Ook kunnen deze d.m.v. een tussen paal in combinatie met twee subwoofers worden neergezet. Kiest u voor vier subwoofer dan zal de tussen paal niet meer gebruikt worden. Naast de hoge tonen is ook bass een belangrijk element op een feest of evenement. Bij CR-Audio werken wij met de X15b en de X18b van Dap-pro. De X15B is een 15 inch subwoofer met een continue vermogen van 400 watt. De X18B is een 18 inch subwoofer met een continue vermogen van 600 Watt. Deze subwoofers zijn uitgerust mer handige transportwielen, hierdoor hoeft er niet gesleept te worden maar kunnen de subwoofers gemakkelijk van A naar B gerold worden. Natuurlijk is de geluidset niet compleet zonder de nodige versterkers. Om onze geluidsets van de nodige power te kunnen voorzien werken wij met bekende versterkers zoals de ElectroVoice Q1212 en de palladium serie van Dap-Audio. Op onze website kunt u de technische specificatie’s van deze versterkers bekijken. Ook zangers zijn bij CR-Audio niet vergeten. Voor alle zangers en bands hebben wij de Shure Beta 87A. Deze microfoon is al vele jaren bekend als een hoogwaardige draadloze microfoon.

Dap audio P2000

Dap-Audio Palladium p2000 versterker

In contact komen met CR-Audio?

Wilt u contact met ons opnemen? Dit kan op verschillende manieren. U kunt op deze pagina het contact formulier invullen. Ook kunt u ons een e-mail sturen op [email protected] Wij streven ernaar al onze e-mails binnen 24 uur beantwoord te hebben. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op 06-1441 47 44, hier zijn wij ook via whatsapp op te bereiken.

Een dj installatie huren in Maastricht doet u eenvoudig en voordelig bij CR-Audio!

css.php