Dj installatie huren in Kerkrade

Een dj installatie huren in Kerkrade

Welkom op de website van CR-Audio. CR-Audio is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het verhuren van licht & geluidsets, dj’s en zangers. Bij CR-Audio is het huren van een complete geluidset al mogelijk vanaf € 70,- Tegen een kleine meerprijs komen wij deze geluidset bij u op locatie afleveren. Het opbouwen en aansluiten doen wij altijd gratis! CR-Audio streeft ernaar om het huren van een licht of geluidset zo makkelijk mogelijk te maken. Op onze website hebben wij al verschillende sets samengesteld, het enigste wat u hoeft te doen is op “nu huren” klikken en de rest wordt voor u geregeld! Wilt u liever uw eigen licht & geluidset samenstellen? Geen probleem! Op onze verhuurpagina vindt u een link naar ons complete assortiment. U kunt op deze manier gemakkelijk al het licht en geluid kiezen wat u nodig hebt. Komt u er niet uit welke licht of geluidset nu het beste bij uw feest of evenement past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan dagelijks klaar om u te adviseren naar de juiste licht & geluidset. Dj installatie huren in Kerkrade? CR-Audio is uw partner!

Pro-set 3

Huur snel onze pro-set 3

Waarom voor ons kiezen?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis opbouwen en aansluiten
  • Zeer lage transportkosten
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Geen omkijken meer naar het licht & geluid, CR-Audio regelt het voor u!

 

A kwaliteit apparatuur

Bij CR-Audio weten wij hoe belangrijk het is om helder en zuiver geluid te hebben. Om deze reden werken wij uitsluitend met A merken op het gebied van licht & geluid. Zo hebben wij luidsprekers van de merken ElectroVoice en Dap-Pro en werken wij met bekende versterkers zoals de Q1212 van ElectroVoice. De Q1212 is de opvolger van de wereldberoemde P3000. Voor zangers hebben wij hoge kwaliteit microfoons van Shure in ons assortiment. De Beta 87A van Shure staat bekend om zijn zuivere klank. Bij onze geluidsets werken wij vaak met een “top”en “sub” combinatie. Een top luidspreker is de luidspreker die de hoge tonen weergeeft. Een sub is de afkorting voor subwoofer, deze is ervoor bedoelt om de meest lage tonen zuiver weer te geven. Onze top luidsprekers zijn de TX1152 van ElectroVoice en de X15 van Dap-Pro. Beide luidsprekers hebben een vermogen van 500 Watt p.s. Dit is meer dan voldoende om de meest uiteenlopende feesten van helder en krachtig geluid te voorzien. Deze luidsprekers kunnen op losse statieven of op tussenpalen worden gezet. Hierdoor staan deze altijd hoog genoeg zodat het geluid ook tot achteraan komt. Om de geluidset compleet te maken worden er vaker 2, of zelfs 4 subwoofers bijgezet. Deze subwoofers zorgen voor een krachtige bass wat het geluid een volle klank geeft. Kiest u voor 2 subwoofers, dan worden de top luidsprekers door middel van een tussenpaal bovenop de subwoofers geplaatst. Als men kiest voor 4 subwoofer dan worden de top luidsprekers direct op de twee subwoofers gezet. Om onnodig gesjouw te vermijden hebben wij onze subwoofers uitgerust met handige transportwielen. Hierdoor kunt u deze luidsprekers gemakkelijk van A naar B rollen. tevens zitten om al onze luidsprekers transporthoezen. Deze zorgen ervoor dat de luidsprekers altijd onbeschadigd vervoert kunnen worden. Wilt u meer informatie, of wilt u een dj installatie huren in Kerkrade? Neem dan snel contact met ons op.

ElectroVoice Q1212 versterker

ElectroVoice Q1212 versterker

Wilt u in contact komen met CR-Audio?

Dat kan! U kunt ons dagelijks een e-mail bericht sturen op: [email protected] of telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0614414744. Ook kunt u ons een bericht sturen door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Een dj installatie huren in Kerkrade doet u eenvoudig en voordelig bij CR-Audio!

css.php