dj installatie huren Limburg

Een dj installatie huren in Limburg

CR-Audio is een jong bedrijf dat opgezet is door twee vrienden met een passie voor licht en geluid. CR-Audio kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen. Onze core business is het verhuren van geluid sets voor feesten en partijen tot 400 personen. Onze missie is het leveren van hoge kwaliteit geluid sets aan particulieren, bedrijven en dj’s voor de laagste prijs en natuurlijk met de beste service. Zo kunt u bij CR-audio al voor 70,- een complete geluid set huren. Deze wordt tegen een kleine meerprijs bij u op locatie bezorgd. Het opbouwen, aansluiten en instellen doen wij geheel gratis! CR-Audio zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het geluid. Onze geluid sets zijn compleet en makkelijk aan te sluiten op bijvoorbeeld laptops, tablets, mp3 spelers en nog vele andere apparatuur. Tevens zijn wij altijd beschikbaar voor ondersteuning wanneer dit nodig is! Dj installatie huren in Limburg? CR-Audio is uw partner!

Pro-set 4

Pro-set 4

Onze werkwijze

Een dj installatie huren in Limburg is nog nooit zo simpel geweest. Op onze website kunt u kiezen uit een van de door ons samengestelde geluid sets, hierbij geldt dat wij u graag passend advies geven als u niet geheel zeker bent van welke geluid set nu het beste aansluit bij uw feest. Wanneer de dag van uw feest is aangebroken komen wij de set van uw keuze op locatie bezorgen en opzetten. Na afloop van uw feest komen wij op het afgesproken tijdstip terug om de geluid set weer op te halen.

Onze apparatuur

Om uw muziek te laten klinken zoals deze hoort te klinken werkt CR-Audio alleen met A-kwaliteit apparatuur. Zo beschikken wij o.a. over luidsprekers van de Tour X serie van ElectroVoice en de X serie van Dap-Pro. Om deze luidsprekers van voldoende vermogen te voorzien werken wij met hoogwaardige versterkers van ElectroVoice en Dap-Audio. Heldere en zuivere hoge tonen zijn van groot belang tijdens uw feest. CR-Audio beschikt over de ElectroVoice tx 1152 en de Dap-Pro x15 “Top” luidspreker. Deze luidsprekers produceren een heldere en zuivere klank, en hebben bovendien met 500 watt aan RMS vermogen genoeg power in huis om van uw feest een groot succes te maken. Om de geluid set compleet te maken beschikken wij ook over Subwoofers. Dit zijn speciale luidsprekers die ervoor bedoelt zijn om lage tonen, ofwel bass, te produceren. Bij CR-Audio werken wij met de Dap-Pro X15b en de Dap-Pro X18b. De Dap-Pro X15b is een 15 inch subwoofer met een RMS vermogen van 400 Watt. De Dap-Pro X18b is een 18 inch subwoofer met een vermogen van 600 Watt. Al onze subwoofers zijn uitgerust met handige transportwielen, hierdoor hoeft er niet gesleept te worden met de luidspreker maar kan deze makkelijk naar de aangewezen plaats gerold worden. Tevens zitten er om al onze luidsprekers speciale bescherm hoezen, deze houden eventuele druppels tegen en zorgen voor extra bescherming bij de transport.

ElectroVoice Q1212

ElectroVoice Q1212 versterker

In contact komen met CR-Audio?

Dat kan! U kunt ons dagelijks een e-mail bericht sturen op: [email protected] of telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0614414744. Of vul het contact formulier op deze pagina in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een dj installatie huren in Limburg doet u gemakkelijk en voordelig bij CR-Audio!

css.php