Dj installatie huren in Maastricht

Een dj installatie huren in Maastricht

Wilt u een dj installatie huren in Maastricht? Hiervoor bent u bij CR-Audio aan het juiste adres. CR-Audio is een kleinschalig en dynamisch bedrijf. Onze core business is het verhuren van complete licht & geluidsets, dj’s en zangers tegen aantrekkelijke prijzen. Een complete geluidset huren in Maastricht is al mogelijk vanaf € 70,- Tegen een kleine meerprijs brengen wij de licht of geluidsinstallatie naar de afgesproken locatie. Bij CR-Audio is het opbouwen en aansluiten altijd gratis! Wij willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken om een licht of geluidset te huren in Maastricht. Wij hebben daarom op onze website al verschillende licht en geluidssets voor u samengesteld. Wilt u echter zelf uw licht of geluidsset samenstellen? Dat kan! Op onze verhuur pagina vindt u een link naar ons complete assortiment. Hier vindt u al onze apparatuur terug in een handig pdf formulier. Vanzelfsprekend staan bij u altijd bij met advies bij de keuze naar de juiste apparatuur of geluidsset. Nadat wij de geluidset bij u op locatie hebben opgebouwd en aangesloten is deze direct klaar voor gebruik. Al onze geluidssets kunnen worden aangesloten op apparatuur met een 3.5 mm jack, bijvoorbeeld laptops, tablets en mp3-spelers. Dj installatie huren in Maastricht? CR-Audio is uw partner!

Voordeel set 4

Huur snel onze voordeel set 4!

 Waarom voor ons kiezen?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis opbouwen en aansluiten
  • Zeer lage transportkosten
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Geen omkijken meer naar het licht & geluid, CR-Audio regelt het voor u!

 

A kwaliteit apparatuur

Bij CR-Audio weten wij hoe belangrijk het is om tijdens een feest helder en zuiver geluid te hebben. Om dit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met A merken op het gebied van licht en geluid. Zo werken wij met luidsprekers van ElectroVoice en Dap-Pro. Om deze van genoeg power te kunnen voorzien werken wij met versterkers zoals de ElectroVoice Q1212. Ook wanneer er gezongen gaat worden heeft CR-Audio de juiste apparatuur in huis. Voor zangers en dj’s hebben wij de Shure beta 87A. Deze draadloze microfoon staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Wilt u graag licht bij uw feest? CR-Audio regelt het voor u! Om tijdens uw feest die unieke sfeer te creëren hebben wij een LED par van Cameolight. Deze krachtige, maar energiezuinige, LED par creëerd tijdens uw feest gezellige en warme kleuren.

 

presentatieset2

In contact komen met CR-Audio?

Wilt u in contact komen met ons? Dit kan op verschillende manieren. U kunt ons een email bericht sturen op [email protected], of het contact formulier invullen wat zich op deze pagina bevindt. Wij streven ernaar om al onze email’s binnen 24 uur beantwoord te hebben. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 06 1441 47 44. Op dit nummer zijn wij ook via Whatsapp te bereiken.

Een dj installatie huren in Maastricht doet u eenvoudig en voordelig bij CR-Audio!

css.php