Dj installatie huren Sittard

Een dj installatie huren in Sittard

Welkom bij CR-Audio. Zo is het mogelijk om al voor € 70,- een geluidset bij CR-Audio te huren. Wij brengen deze tegen een kleine vergoeding naar de afgesproken locatie. Bij CR-Audio is het opbouwen en aansluiten altijd gratis! Bij CR-Audio willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Op onze website hebben wij al verschillende licht & geluidsets voor u samengesteld. Wilt u liever een geluidsoplossing op maat? Geen enkel probleem! Op onze verhuurpagina vindt u een link naar ons complete assortiment. Hier staan al onze producten op samen met eventuele technische gegevens en prijzen. U kunt op deze manier geheel naar eigen wens uw licht of geluidset samenstellen. Al onze geluidsets zijn tevens zeer makkelijk in gebruik. U kunt deze aansturen vanuit laptops, tablets, mp3 spelers en nog veel meer apparatuur dat een 3.5 mm jack bezit. Bij CR-Audio zijn wij altijd beschikbaar voor ondersteuning wanneer dat nodig is. Wij geven u ook graag advies bij de juiste keuze naar een licht of geluid set. Dj installatie huren in Sittard? CR-Audio is uw partner!

Voordeelset 1

Snel en voordelig een geluidset huren doet u natuurlijk bij CR-Audio

Waarom kiezen voor CR-Audio?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis opbouwen en aansluiten
  • Zeer lage transportkosten
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Geen omkijken meer naar het licht & geluid, CR-Audio regelt het voor u!
  • A kwaliteit apparatuur

 

A Kwaliteit apparatuur

Om van elk feest een ware sensatie te maken werken bij alleen met de beste merken op het gebied van licht & geluid. Zo werken wij met luidsprekers van ElectroVoice en Dap-Pro, versterkers zoals de Q1212 van ElectroVoice en draadloze microfoons van Shure. Bij CR-Audio weten wij hoe belangrijk zuiver geluid is. Wij werken daarom uitsluitend met “Top” luidsprekers zoals de TX1152 van ElectroVoice en de X15 van Dap-Pro. Beide luidsprekers hebben een continue vermogen van maar liefst 500 watt. Dit is ruim voldoende om de meest uiteenlopende feesten te voorzien van helder geluid. Deze luidsprekers worden in de meeste gevallen met subwoofers gecombineerd. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor alleen de hoge tonen luidsprekers. Om toch de lage tonen goed weer te geven raden wij aan om deze top luidsprekers te combineren met 2 of zelfs 4 subwoofers. Deze subwoofers zijn speciaal ontworpen om lage frequentie’s weer te geven. Dit resulteert in een mooie en heldere bass. Bij CR-Audio werken wij met de X15B en de X18B van Dap-Pro. De X15B kan continue 400 Watt leveren. De X18B is het grotere broertje van de X15B en kan 600 Watt leveren. In deze subwoofers is aan de bovenkant een speciale aansluiting gemaakt waarin u een tussenpaal kunt plaatsen. Deze tussenpaal maakt het mogelijk om een set te creëren van 2 subwoofer en 2 top luidsprekers. Onze subwoofers zijn allemaal uitgerust met handige transportwielen, dit maakt het verplaatsen van deze luidsprekers uiterst eenvoudig. Dj installatie huren in Sittard? CR-Audio is uw partner! Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

DJ huren

Dj huren? Ook dat kan bij CR-Audio

Wilt u in contact komen met CR-Audio?

Dat kan! U kunt ons dagelijks een e-mail bericht sturen op: [email protected] of telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0614414744

Een dj installatie huren in Sittard doet u eenvoudig en voordelig bij CR-Audio!

css.php