Dj set huren Limburg

Een dj set huren in Limburg

Bent u opzoek naar een dj set of complete drive in show voor uw feest? Bij CR-Audio bent u hiervoor aan het juiste adres. CR-Audio is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zuid-Limburg. Onze missie is het leveren van A-kwaliteit licht en geluid tegen de absoluut laagste prijzen. Zo is het mogelijk om al voor 40 euro in het bezit te zijn van een luxe geluidset van maar liefst 1000 watt! Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken bezorgen wij dezw geluidset bij u op locatie, hier vragen wij een kleine vergoeding voor. Het opbouwen en aansluiten doen wij geheel gratis! Al onze dj sets zijn uiterst makkelijk in gebruik. Nadat wij deze voor u hebben opgebouwd kan deze makkelijk worden aangesloten op allerlei apparatuur zoals mp3-spelers, laptops, tablet en externe dj apparatuur. Is er een probleem opgetreden? Geen paniek! CR-Audio is altijd beschikbaar voor ondersteuning wanneer u dit nodig heeft! DJ set huren in Limburg? CR-Audio is uw partner! Neem snel contact met ons op of kijk eens verder op onze verhuur pagina!

dj set huren limburg

Huur een van onze professionele presentatiesets!

Waarom voor ons kiezen?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis opbouwen en aansluiten
  • Zeer lage transportkosten
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Geen omkijken meer naar het licht & geluid, CR-Audio regelt het voor u!

Onze doeltreffende werkwijze

Een dj set huren in Limburg, of een drive in show huren in Limburg is nog nooit zo simpel geweest. Op onze verhuur pagina vindt u enkele sets die wij al voor u hebben samengesteld. Natuurlijk is het ten alle tijden mogelijk om zelf de gewenste set samen te stellen. Op onze verhuur pagina vindt u een link naar ons complete verhuur assortiment. Dit assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten dus houdt deze goed in de gaten! Nadat u uw gewenste dj set of drive in show heeft gekozen zullen wij met u afspreken wanneer deze wordt bezorgd. Eenmaal op locatie hoeft u alleen maar aan te wijzen waar u de dj set wilt hebben en CR-Audio regelt de rest. Het opbouwen van een complete dj set of drive in show duurt ongeveer 45 minuten. Eenmaal opgebouwd kan het feest beginnen! Na afloop van uw feest komen wij op de afgesproken tijd de dj set of drive in show weer afbreken en ophalen.

Drive in show huren in Limburg

Wilt u voor uw komende feest of partij voorzien zijn van een complete drive in show? Neem dan snel contact op met CR-Audio! Wilt u een drive in show huren in Limburg dan kunt het beste even via de e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met u het feest bespreken om zo tot de juiste keuze te komen. Denk hierbij aan het aantal gasten, grote van de locatie, gewenste muziek en tijdsduur. Drive in show huren in Limburg? CR-Audio regelt het voor u!

Onze apparatuur

Tijdens uw feest wenst u natuurlijk heldere muziek en sfeervolle verlichting. Bij CR-Audio weten wij dit maar als te goed en werken daarom alleen met de beste kwaliteit licht en geluid apparatuur. ZO bestaan onze geluidsets onder andere uit luidsprekers van ElectroVoice en Dap-Pro. Onze versterkers zijn van de merken ElectroVoice en Dap-Audio. Voor de zangers hebben wij draadloze microfoons van Shure en onze verlichting is van het welbekende merk Cameolight. Klik hier om naar onze complete verhuurlijst te gaan waar alle apparatuur duidelijk en uitgebreid beschreven staat.

Top luidsprekers

De hoge en midden tonen worden weergegeven door een zogenaamde “top” luidspreker. Bij CR-Audio werken wij met de ElectroVoice tx 1152 en de Dap-Pro X15. Beide luidsprekers hebben een 15 inch speaker en kunnen continue 500 watt aan vermogen verdragen. Voor kleine feesten en bbq’s kunnen wij u twéé van deze luidsprekers op statieven plaatsen. Dit betekent 1000 Watt aan geluid! Voor de grotere feesten waarop eventueel ook gedanst worden raden wij u aan om gebruik te maken van subwoofers. De top luidsprekers kunnen door middel van een tussenpaal gemakkelijk bovenop de subwoofers geplaatst worden zodat deze op de juiste hoogte komen. De hoogte waarop een top luidspreker wordt geplaatst is uiterst belangrijk. Staat deze te laag dan klinkt het geluid dof en zal het niet tot achter in de ruimte komen. Staat deze te hoog dan zal het geluid over het publiek heen gaan. Wij zullen altijd bij het opzetten rekening houden met de grote van uw locatie om zo de juiste hoogte te bereiken.

Luidspreker

ElectroVoice TX 1152

Subwoofers

Subwoofers zijn speciale luidsprekers die ervoor gemaakt zijn om lage tonen weer te geven. Deze lage tonen, ofwel bass, geven het geluid een volle klank. Subwoofer komen in allerlei soorten en maten, echter zijn 15 en 18 inch subwoofer de meest gebruikte. Hierbij geldt: hoe groter de speaker hoe lager de subwoofer kan. CR-Audio werkt met de Dap-Pro X15B en de X18B. Zoals de naam al aangeeft is de X15B een 15 inch subwoofer en de X18B een 18 inch subwoofer. Omdat deze luidsprekers doorgaans wat groter en zwaarder zijn dan Top luidsprekers hebben wij er handige transportwielen onder geplaatst. Hierdoor kunnen deze luidsprekers gemakkelijk van A naar B gerold worden. Kiest u voor twéé subwoofers dan worden de top luidsprekers door middel van een tussenpaal erbovenop geplaatst. Wilt u echter groots uitpakken dan kan er gekozen worden voor 4 subwoofers. De subwoofers worden dan boven op elkaar geplaatst met daar boven op de Top luidspreker.

dynacord cobra pwh 18

dynacord cobra pwh 18

In contact komen met CR-Audio?

Wilt u een dj set huren in Limburg? Of wilt u een complete drive in show huren in Limburg? Aarzel dan niet en neem snel contact op met CR-Audio. U kunt uiterst eenvoudig met ons in contact komen. ZO kunt u op deze pagina het contact formulier invullen of ons een e-mail sturen op [email protected] Wij streven ernaar om al onze email’s binnen 24 uur te hebben beantwoord. Ook telefonisch kunt u ons bereiken. U kunt dagelijks bellen naar 06 1441 47 44, op dit nummer zijn wij tevens ook via Whatsapp te bereiken!

Dj set huren in Limburg? CR-Audio is uw partner!

css.php