DJ-team

De dj’s van Cr-audio


Deze groep DJ´s hebben enkele jaren geleden besloten om zich aan te sluiten bij CRaudio. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een geslecteerde groep gekozen om te verhuren voor speciale gelegenheden. Iedere DJ heeft een diverse invalshoek met een eigen karakter. Samen met het publiek organiseren deze jongens een onvergetelijke avond. Wij vinden het belangrijk dat er naar onze klanten geluisterd wordt en dat er samen gekeken wordt wat het beste past bij uw setting en uw publiek.


Allround DJ’s,

voor een feest met herkenbare muziek
ruud

DJ Ruud

Ruud wist al van jong af aan, bekende hits om te zetten in meezing festijnen! Uit hart en ziel zet hij zich tegenwoordig in, om voor jong en oud een onvergetelijke avond te organiseren en om de voeten op de dansplaat te krijgen.
Meer info
boy

DJ Boy

Boy doet dit werk op zijn sloffen. Hoe hij de technieken en de kneepjes van het vak kent is niet te omschrijven. Tegenwoordig is hij de allround DJ van zuid limburg. Zijn specialisme ligt bij black soul met een snuf techno. Ideaal voor huwelijkspartijen.
Meer info
jim

DJ Jim

Jim zorgt voor een swingende avond. Zijn specialisme ligt bij funk en pop. Tot in de laatste uurtjes zorgt hij voor een verbluffend feest. Hier houdt u de voeten niet stil.
Meer info
ties

DJ Ties

Ties is een echte rocker. Hij draait het liefste rock en dance. Met zijn snelle moves zorgt hij voor een perfecte mix voor jong en oud.
Meer info
gabrie

DJ Gabrie

Dj Gabrie is gespecialiseerd in jaren 90! van TOYBOX tot Brittney en van 2limited tot Aqua, Hij kent ze allemaal! Samen met het publiek laat hij de speakers roken en zorgt voor een onvergetelijke avond.
Meer info
jorn

DJ Jorn

Zoekt u de echte schlager koning , dan is DJ Jorn perfect! van duitse klassiekers tot carnavals medley's komen voorbij tijdens een onvergetelijke avond. Samen met het publiek stemt hij af welke nummers gedraaid worden.
Meer info
chris

DJ Chris

Chris houdt zich bezig met hiphop en techno. Met strakke beats en felle verlichting zorgt hij voor een feestje op de dansvloer. Hij combineert nummers van alle tijden en zorgt ervoor dat iedereen de dansvloer betreedt.
Meer info
leroy

DJ Leroy

De allround DJ laat menige harten sneller slaan. Met hits van eigen bodem of nummer 1 hits laat hij het publiek een fantastische avond beleven. Meezingen? geen probleem. Leroy zorgt voor een onvergetelijke avond.
Meer info

Neem vrijblijvend contact op

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

css.php