Licht en geluid huren Limburg

Licht en geluid huren in Limburg

Heeft u binnenkort een event of feest gepland, en wilt u hiervoor graag het nodige licht en geluid huren? Dan bent u bij CR-Audio aan het juiste adres. Zowel voor de kleinere feesten thuis, als de grotere feesten in zalen, kunt u bij ons prima terecht. In enkele klikken kunt u op onze site al het licht en geluid huren dat u nodig hebt. Natuurlijk staan wij dagelijks voor u klaar met advies opmaat. Wilt u graag licht en geluid huren in Limburg? Aarzel dan niet en neem snel een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets
licht en geluid huren limburg

Lichtset 1

Onze doeltreffende werkwijze

Bij CR-Audio streven wij altijd ernaar om het voor U als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Wilt u graag licht en geluid huren in Limburg? Dan kunt u binnen enkele klikken al voorzien zijn van een hoogwaardige geluidset voor een eerlijke prijs. Op onze website staat al onze apparatuur en licht en geluidsets afgebeeld. Wilt u graag een licht of geluidset huren? Dan hoeft u alleen maar de gewenste licht of geluidset online te bestellen. Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, zullen wij u zo spoedig mogelijk opbellen om nogmaals alle informatie en details na te lopen. Op deze manier beperken wij de kans dat er iets mis gaat tot een minimaal. Binnen 8 km bezorgen wij al onze apparatuur geheel gratis! Buiten deze zone zal er een kleine vergoeding gevraagd worden. Bij elke licht en geluidset krijgt u onze bezorg -en opzetservice. Dit houdt in dat wij de door u gehuurde licht of geluidset bij u op locatie komen afleveren, opzetten én aansluiten. Zo heeft u binnen 45 min een complete licht of geluidset staan die klaar is voor gebruik. Als u feest of event is afgelopen komen wij op het afgesproken tijdstip de licht of geluidset weer ophalen. Het enigste wat u hoeft te doen is aanwijzen waar u de geluidset wilt hebben staan, wij doen de rest! Wilt u meer informatie over onze werkwijze, of bezorg en opzet service? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op. 

Voordeelset 1

Al voor 40 euro kunt u deze voordeelset huren!

 

Apparatuur van A kwaliteit

In de wereld van licht en geluid verhuur is het belangrijk om hoogwaardige apparatuur te hebben. Dit weet CR-Audio als heen ander! Het is ook daarom dat wij alleen werken met A merken op het gebied van licht en geluid verhuur. Zo werken wij voornamelijk met merken zoals ElectroVoice, Shure, Cameolight, Dap-Pro, Showtec en Behringer. Al onze apparatuur wordt zorgvuldig onderhouden zodat deze elke keer weer 100% functioneert. Bent u opzoek naar een licht en geluid verhuur bedrijf in de regio Heerlen, Sittard, Maastricht, Brunnsum of Landgraaf? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. 

pro lichtset 1

pro lichtset 1

Licht en geluid huren in Limburg bij CR-Audio

Wilt u graag licht en geluid huren in Limburg? Hiervoor komt u natuurlijk naar CR-Audio! In contact komen met ons is uiterst eenvoudig. Op onze website vindt u op de contact pagina een contact formulier dat u kunt invullen met uw gegevens. Ook kunt u op deze pagina een berichtje voor ons achterlaten. Wilt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06 1441 47 44. Tevens kunt u altijd mailen naar [email protected] Ook zijn wij op facebook te vinden! Wij zijn gevestigd in Merkelbeek Zuid-Limburg. 

Licht en geluid huren in Limburg? CR-Audio is uw partner!

css.php