Pioneer set huren Limburg

 Een Pioneer set huren in limburg

Heeft u een feestje en bent u opzoek naar pioneer set dan bent u bij cr-audio op de juiste plek.

Binnen een paar stappen kunt u op onze website een pioneer set huren in Limburg. Ook is het mogelijk om bij cr-audio een licht/geluid set te huren. Neem gerust een kijkje op onze website wij bieden u een heel uitgebreid assortiment in dj apparatuur aan. Heeft u vragen over bepaalden apparatuur die u wilt huren,  of bent u op zoek naar specifieke apparatuur? Dan kunt u gerust contact opnemen via onze mail of altijd bellen voor direct antwoord. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en zullen de passende apparatuur voor uw feest zoeken.

Pioneer set huren limburg

Nu in de verhuur bij CR-Audio! Een proffesionele Pioneer dj set bestaande uit : 2x CDJ-2000 nexus cd spelers en 1x DJM-900 mixer!

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

 Werkwijze

Heeft u  dj apparatuur gehuurd bij cr-audio zoals een  pioneer set huren Limburg of een geluid / licht set. Dan zullen wij dit bij u komen op zetten zodat alles goed is aangesloten en wij zeker weten dat er geen probleemen met onze apparatuur optreden bij uw feest. De apparatuur die wij verhuren is van uitstekende kwaliteit. Wij vragen wel op onze apparatuur een borg som die u natuurlijk na afloop terug krijgt. Om er voor te zorgen dat iedereen netje met onze apparatuur omgaat. Ook vragen wij een kleine reis vergoeding. Het opzetten doen wij geheel gratis!  Bij het opzetten vragen wij een kopie van uw legitimatie zodat wij weten aan wie wij de apparatuur verhuren. Als het feestje is afgelopen kunt u zelf aangeven hoe laat wij de apparatuur kunnen ophalen. Wij passen ons volledig op u aan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor u!

Voordeel set 3

Huur snel een van onze professionele geluidsets!

Pioneer set huren limburg

Wilt u in contact komen met cr-audio? Op onderstaand email adres en telefoonnummer zijn wij 24/7 te bereiken.

Telefoon nummer: 06 1441 47 44.

Mail :[email protected]

Graag tot ziens bij CR-Audio!

 

css.php