Pioneer set huren Maastricht

Pioneer set huren Maastricht

Bent u op zoek naar iets, wat er net even iets méér tussen uitspringt? Dan zal dit iets voor u zijn. Wij bieden u een Pioneer set aan, voor een zeer scherpe prijs. Naast deze Pioneer set verhuren wij ook andere apparatuur voor ieder feest of gelegenheid. Onze apparatuur is een goede aanvulling voor een gezellige avond.

Pioneer set huren Maastricht

Huur snel deze professionele dj set van Pioneer!

Waarom huren bij CR-Audio

  •  Gegarandeerd de laagste
  •  Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  •  Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  •  Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  •  Gratis bezorgen binnen 8 km!
  •  Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Voordelen van een Pioneer set huren Maastricht

De voordelen van een Pioneer set huren Maastricht ten opzichte van een andere dj mixer is dat de Pioneer set van een zeer hoge kwaliteit materiaal gemaakt is en is uitsluitend vaak getest is op fouten waardoor dit een zeer betrouwbaar mixer is voor een professionele toepassing. Bij dit pioneer systeem wat u bij ons kunt huren, heeft een usb aansluiting waar u een usb stick in kunt pluggen. Het systeem zal de muziek van uw usb stick laden. Ook zal de muziek van uitstekende kwaliteit zijn donder dat u hiervoor een computer nodig zult hebben. De conclusie is dat het compact is. Het Pioneer systeem wat u bij ons huurt zit in een op maat gemaakte flight case , waardoor de set niet beschadigt raakt met vervoeren. De set hoeft niet uit de flightcase gehaald te worden waardoor hij makkelijk vervoerbaar is en niet snel beschadigd raakt.

Lichtset 1

Uitstekende service van CR-audio

Wilt u een Pioneer set huren Maastricht, dan komen wij dat bij u op locatie bezorgen. Ook voorzien wij de Pioneer set van een goede aansluiting waardoor er geen problemen zullen optreden. Zouden er problemen mogen optreden tijdens het gebruik van een pioneer set , is het geen probleem om ons direct kostenloos te bellen. Maakt niet uit hoelaat het is, wij proberen altijd de beste zorg te verlenen. Als u deze set wilt huren, vragen wij wel een borgsom die nader word bepaald.

 

Contact gegevens

Heeft u vragen , of wilt u meer weten, kunt u contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer of u kunt contact opnemen naar dit email adres.

tel: 06-14414744

mail: [email protected]

Bedankt voor de interesse van u op onze site.

css.php