Presentatie apparatuur huren limburg

presentatie apparatuur huren Limburg

Heeft u binnenkort presentatie? En ben u op zoek naar bepaalde apparatuur voor bij u presentatie, dan bent u bij CR-audio aan het juiste adres.

CR-audio heeft een groot assortiment wat geschikt is voor kleine en grote presentaties. de kwaliteit die wij gebruiken zijn alleen maar A-merken. dit is om alles zo goed verstaanbaar mogelijk te maken zodat de presentatie vlekkeloos verloopt. op onze site kunt u een kijkje nemen naar de presentatie sets die wij zelf hebben samengesteld.

Natuurlijk zijn dit niet de enige presentatiesets die wij hebben, Wij kunnen de set uitbreiden naar u wenselijke set. Naast presentatie sets verhuurt CR-audio ook lichtsets, geluidssets en Dj’s en artiesten.

presentatie apparatuur huren limburg

Huur snel deze degelijke presentatie set bestaande uit 2x 500 watt luidsprekers, 2x draadloze microfoon en een kwalitatieve live mixer om het geheel goed uit te mixen.

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

kwaliteit presentatie apparatuur huren Limburg

De apparatuur die wij gebruiken bij presentaties zijn van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit een draadloze microfoon zodat u geen kabel in de weg heeft zitten. De merk microfoon dat wij gebruiken is van het merk Shure. Ook beschikken wij over A kwaliteit luidsprekers, die perfect passen bij presentatie apparatuur. Het merk hiervan is ElectroVoice. daarnaast komt er nog een passend mengpaneel bij van het merk Soundcraft.

Shure Beta 87A

Zang en spraak zal natuurlijk klinken door de welbekende Shure Beta 87A draadloze microfoon!

presentatie set huren met geluidsman

Als u presentatie apparatuur heeft gehuurd, maar echter niet precies weet niet hoe u het geluid kunt afstellen zodat het zuiver klinkt, Dan kunt u ook een geluidsman inhuren. Deze geluidman zorgt ervoor dat het geluid de perfecte afstelling heeft. waardoor het geluid altijd zuiver zal zijn.

Ook wanneer er iets fout zou gaan , zal de geluidsman dit per direct oplossen. zodat de presentatie niet onderbroken wordt.

Heeft u interesse in een geluidsman? dan kunt u contact opnemen met cr-audio.

presentatie apparatuur huren Limburg

wilt u in contact komen met cr audio, of heeft u vragen over bepaalde apparatuur dan bent u vrij om dit aan ons te stellen. wij zullen dit snel beantwoorden.

contactgegevens

TEL: 06-14414744

MAIL; [email protected]

css.php