Presentatie set huren limburg

Presentatie set huren Limburg

Heeft u binnenkort een presentatie? En wilt u hiervoor graag een presentatie set huren in Limburg? Dan kan CR audio u hier verder bij helpen. Wij zorgen ervoor dat de benodigde apparatuur bij u presentatie aanwezig is. Hier kunt u denken aan draadloze microfoons/headsets. U kunt op onze site ook verschillende presentatie sets zien die wij hebben samengesteld. Hier zitten twee top luidsprekers van ElectroVoice en twee draadloze microfoons met een passend mengpaneel. Ook is het mogelijk om een microfoonstandaard er bij te krijgen. Zou u meer nodig hebben dan dat wij aanbieden op onze site, dan kunnen wij uw presentatie set altijd nog uitbreiden.

Naast presentatie sets verhuren wij ook andere apparatuur. Zoals licht en geluidsets. Neem gerust een kijkje op onze site.

Presentatie set huren Limburg

Huur snel deze uitgebreide presentatie set !

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Kwaliteit van presentatie set Limburg

De presentatie sets die wij verhuren beschikken over A-merken. Wij hebben hiervoor gekozen zodat de geluidskwaliteit van de spraak zo helder mogelijk is. De merken die wij gebruiken in een presentatie set zijn , Electrovoice Shure en Soundcraft.

Soundcraft epm-8

Perfect geluid tijdens uw presentatie dankzij de Soundcraft EPM-8

De opbouw en aansluiting van de presentatie set huren limburg

De opbouw / aansluiting van een presentatie set doen wij geheel gratis. Wij vragen u slechts een kleine kilometer vergoeding voor de benzine. Ook is het mogelijk om bij een presentatie set een geluidsman te huren. De geluidsman zal ervoor zorgen dat u probleemloos uw presentatie kunt houden zonder dat u zich druk hoeft te maken dat iets fout gaat. Dit zal de geluidsman probleemloos oplossen. Als u interesse heeft in een geluidsman kunt u dit ook vinden op onze site. Het is ook mogelijk om een geluidsman te huren zonder de apparatuur , omdat u zelf al beschikking heeft over apparatuur.

Als u nog vragen heeft, of er zijn nog onduidelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Presentatie set huren limburg

Wilt u in contact komen met CR-Audio?

Dat kan via onderstaande gegevens:

tel: 06-14414744

mail: [email protected]

css.php