presentatie-organiseren

 
 
 
 
 
 
 

Uw product of bedrijf in de spotlights!

Het organiseren van een presentatie is een uitstekende manier om uw nieuwe product of dienst onder de aandacht te brengen bij uw gewenste en potentiële doelgroep. Een passende en indrukwekkende presentatie is daarbij noodzakelijk. Samen met u verzorgen wij een presentatie die past bij uw bedrijf, doelgroep en/of product. Wij adviseren u over de mogelijkheden en dragen graag ons steentje bij aan deze bijzondere dag.
 
speaker

Geluid

lamp

Verlichting

MIxer-650

Dj Apparatuur

Dj-650

Artiest / AV-techniek

Stroom-icon-650

stroomvoorziening

statief1

Statieven & truss

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uw presentatie zichtbaar & verstaanbaar met audiovisuele techniek

Het is erg belangrijk dat u tijdens de presentatie/lancering van uw product of dienst de juiste emotie bij uw klanten oproept. Cr-audio zorgt door middel van het leveren van maatwerk dat het evenement tot een succes wordt gebracht, en de presentatie door niemand snel zal worden vergeten. Hierbij is er tot in detail nagedacht over uw nieuwe product, productlijn of dienst. Het nieuwe product of de dienst verdient dan ook een waardige introductie en een goede productpresentatie!
 
 
 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

 

Organiseren, informeren en presenteren

Na afloop van de presentatie kan men in een ontspannen sfeer details bespreken en gezellig borrelen tijdens de aangeklede receptie op maat. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw presentatie.
 
css.php