Rookmachine huren Limburg

Rookmachine huren Limburg

Heeft u discoverlichting gehuurd en wilt u dat de disco effecten beter zichtbaar worden? Dan biedt de rookmachine de oplossing. Door de rook , zullen de lichtstralen zichtbaar zijn. Zodat alle effecten van het licht goed zichtbaar is en een mooie lichtshow creëert.

Ook is het mogelijk om een lichtshow op maat gemaakt te krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij bieden verschillende lichtshows aan

Kijk gerust op onze website.

 

IMG_0323

Waarom voor ons kiezen?

* Gegarandeerd de laagste prijs

* Gratis opbouwen en aansluiten

* Zeer lage transportkosten

* A-kwaliteit apparatuur

* Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies

* Geen omkijken meer naar het licht & geluid, CR-Audio regelt het voor u!

Geluidsapparatuur huren

Naast rookmachines huren limburg, verhuurt cr audio , diverse geluidssets. Het goedkoopste geluidsset dat wij hebben, is voordeel set1. De prijs hiervan is 45 euro. Cr audio richt zich vooral op mensen die een schappelijke prijs willen. Naast de voordeelsets hebben wij ook de pro sets. Dit is bedoeld voor feesten , zoals bands en grotere zaal gelegenheden. In deze sets worden bekendere merken gebruikt. Bij elke set vragen wij een kleine borgsom. Deze borgsom wordt bepaald aan de hand van de set.

Pro-set 1

DJ huren

Ook is het mogelijk om bij cr audio een dj te huren. Cr audio heeft diverse dj’s met verschillende muziekstylen. Wij kunnen op ieder feest een geschikte dj inschakelen zodat u feest een echt knal feest wordt.

Vloeistof rookmachine limburg

De vloeistof die in de rookmachine gaat, is een speciale vloeistof. De rookmachines worden altijd met een volle tank geleverd. Wenst u meer vloeistof te hebben, dan kan dit tegen een meerprijs meegeleverd worden. De rookvloeistof werkt met een speciale afstandbediening. Met een simpele druk op de knop, zal die rook produceren. Het is makkelijk te bevestigen.

Contact

Heeft u interesse een rookmachine te huren limburg, of een geluids of lichtset. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

U kunt ons bereiken onder het volgende adres, en nummer.

Mails zullen wij binnen 24 uur beantwoorden.

Tel: 06-14414744

Mail: [email protected]

css.php