Rookmachine huren Maastricht

Rookmachine huren Maastricht

Wilt u de finale touch aan u feest geven, dan komt een rookmachine goed van pas. De rookmachine zorgt ervoor dat alle licht effecten goed zichtbaar worden, zodat u het uiterste uit u lichtsysteem halen. Al onze rookmachines worden geleverd met een volle tank rookvloeistof. Naast rookmachines verhuurt cr audio ook lichtsets, neem gerust een kijkje bij ons op de website.

Waarom een dj huren bij CR-Audio?

* Gegarandeerd de laagste prijs

* Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken

* Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!

* Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies.

 

Pro-set 1

rookmachine huren Maastricht

geluidssets

Naast rookmachines huren Maastricht verhuurt cr audio ook verschillende geluidssets. Wij hebben de voordeelijn en de pro-lijn. De voordeelijn is meer gericht op kleine feestjes, zoals bruiloften en verjaardagen en presentaties. Deze voordeelset is een stuk minder prijzig dan de pro lijn. De pro lijn bestaat uit grotere en betere kwaliteit geluidsapparatuur. Deze zijn geschikt voor grotere feesten ( 1000 personen) denkend aan professionele geluidskwaliteit

Bezorg en opzetservice rookmachine huren Maastricht

Heeft u een rookmachine of andere apparatuur gehuurd bij CR audio, dan kunt u kiezen voor de opzet service. Wij komen de apparatuur thuis afzetten voor een kleine Km vergoeding. Wij bouwen en sluiten de apparatuur aan , zodat u geen omkijk heeft naar de apparatuur, en zodat u startklaar ervan kan genieten. Bij al onze apparatuur komt wel een borgsom , de borgsom wordt bepaald aan de hoeveelheid apparatuur die wordt gehuurd. Uiteraard krijgt u deze borgsom terug, Als alles goed is.

Geluidsman huren

Naast rookmachines huren maastricht, verhuurt cr audio ook djs en geluidsmannen. Cr audio heeft een breed assortement met verschillende artiesten , die u feest een goede aanwinst geven. Denkend aan djs , bands en zangers. Ook is het mogelijk om een geluidsman te huren, die het beste geluid uit de gehuurde boksen kan halen.

Meer informatie kunt u van onze site halen.

 

hba131

Contact rookmachine huren Maastricht.

Heeft u interesse in onze apparatuur of om iets te huren, of informatie over een apparaat, dam kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, met onderstaand mailadres / telefoonnummer.

Tel: 06-14414744

Mail: [email protected]

css.php