Spiegelbal huren limburg

Heeft u een speciaal feest zoals een bruiloft dan bent u hier aan het goede adres. Wij verhuren verschillende maten spiegelballen. Namelijk een van 30 cm , een van 50 cm en een van 100  cm!

De spiegelbal van 100 cm geeft een zeer mooie aanvulling op een feest. Dit unieke disco effect is een echte eye catcher op u feest. Met zijn grootte van 100 cm valt hij direct op. De spiegelbal is voorzien van echte glazen spiegeltjes en weegt 40 kilo.

Naast de spiegelbal verhuren wij ook de benodigde verlichting. Hierdoor komt de spiegelbal beter op zijn plaats. Door de benodigde verlichting creëert u een sfeer die ervoor zorgt dat het feest de optimale Touch krijgt.

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Aspecten waar u op moet letten bij  spiegelballen huren Limburg.

Heeft u toch besloten om voor de spiegelbal van 100 cm te kiezen en deze te laten opbouwen voor u feest dan moet u met de volgende zaken rekening houden.  Meet van te voren de  afmetingen van de deur op. Het is namelijk zo dat deze spiegelbal van 100 cm niet door iedere deur past. De spiegelbal zal door ons bevestigd worden waardoor hij door gecertificeerd personeel wordt vastgemaakt. Hierdoor verzekeren wij dat hij goed zal worden opgehangen en niet zal vallen.  De spiegelbal wordt in een fly-case vervoerd waardoor hij niet beschadigd raakt.

Verlichting huren voor de spiegelbal huren Limburg

Ook zullen wij de passende verlichting op u feest aansluiten.  Wij adviseren u op eerlijke wijze welke verlichting u het beste kan kiezen voor u feest en u spiegelbal. U kunt gerust op onze site kijken waar u onze diverse verlichtingen zult zien. Tevens hebben wij ook diverse geluidssets in de verhuur.

Spiegelbal huren Limburg

Wilt u een spiegelbal huren in Limburg? Dan kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer / mailadres.

Wij zullen binnen 24 uur reageren via de mail.

contactgegevens

TEL: 06-14414744

MAIL; info@cr-audio.nl

Contact


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? U kunt ons bereiken op:

Tel: 06-14 41 47 44

Of maak gebruik van onze Terugbel Service

Ook buiten kantooruren zijn we bereikbaar. Neem gerust contact met ons op!

mail ons! info@cr-audio.nl

Bedrijfsgegevens


CR-Audio.nl

adres:
Bovenderstraat 29
6447CD Merkelbeek