Truss huren limburg

Truss huren Limburg

Wilt u een truss huren in Limburg? Dan bent u bij CR-audio aan het goede adres.

De truss die wij gebruiken is van het merk “Duratruss” en deze hebben een vierkante vorm.

Naast de trussen verhuren wij ook wind up statieven. Deze zijn uiterst geschikt voor u truss systeem omhoog te takelen. Ook kunt u bij ons terecht voor als u aan de verlichting op u trust wilt. Wij zullen voor u een complete verlichting set samenstellen.

truss huren limburg

Waarom huren bij CR-Audio

* Gegarandeerd de laagste prijs

* Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken

* Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!

* Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies

* Gratis bezorgen binnen 8 km!

* Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Kwaliteit van de truss

Hebt u ons gevonden via truss huren Limburg? en bent u van plan een truss systeem van ons te bestellen dan zult u hier geen spijt van krijgen. Het voordeel van onze truss is dat deze helemaal uit aluminium bestaan. Dit wil zeggen dat de truss zeer weinig weegt. Ook krijgt u bij ons de nodige koppelstukken erbij om meerdere delen aan elkaar te bevestigen. De truss is TUV gekeurd. Dit wil zeggen dat deze truss die wij verhuren veel gewicht aankan en hier niet onder bezwijk zodat alles veilig kan verlopen. Wilt u nog meer informatie over onze truss dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze website. Voor overige vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Een bestelling gedaan via truss huren limburg.

De trussen die wij verhuren zijn de duratruss DT34. Dit zijn vierkante trussen. De huurprijs is vijf euro per meter. Hoe meer dagen u de truss huurt, hoe meer korting u op de truss krijgt. Heeft u niet de mogelijkheid de truss zelf te komen ophalen in verband met plaats, dan komen wij u de bestelling bezorgen voor een kleine vergoeding. Mocht u iets nodig hebben wat u niet kunt vinden op onze site? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Showtex basis 3800

Truss huren Limburg

heeft u een vraag over bepaalde apparatuur die wij verhuren of komt u ergens niet over uit. Dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.

Tel: 06-14414744

Mail: [email protected]

bedankt voor de interesse in CR-Audio. wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Kijk gerust rond op onze site.

 

css.php