beurstands.

Op een beursstand wil je deals sluiten. Uiteraard met een goed verhaal en mooi product, maar ook met de beursstand. Een saaie, kale beursstand is minder uitnodigend dan een goed opgezet beurseiland met goede verlichting en een mooie opbouw

Dat kan door middel van een in het oog springende standbouw.CR-audio is helpt graag met het bouwen, aankleden en uitlichten van beursstands.

Standbouw
van truss systemen

Het bouwen van stands door middel van een truss systeem draagt bij aan de snelheid van het opbouwen. Immers; met deze vorm van standbouw zijn we binnen no-time klaar! Dit betekent een scherpe prijs, dus ook voor korte beurzen heb jij een nette stand.

Een lichtshow om het podium of uw feesttent uit te lichten.

De juiste verlichting bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw evenement. Of u nu op zoek bent naar een flitsende lichtshow of juist naar een behouden belichting die naadloos aansluit bij de performance op het toneel, wij hebben voor u een oplossing!

Wij beschikken over een ruim assortiment van led-armaturen, maar kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met het leveren van conventionele spots, welke met name in het theater nog een ongekende populariteit genieten. Ook voor het samenstellen van een lichtplan staan onze lichtontwerpers graag voor u klaar. Met behulp van moderne visualisatiesoftware is het mogelijk om alle details omtrent uw lichtshow van tevoren uit te werken. Voor de bediening van de lichtapparatuur beschikken wij over ervaren operators die bekend zijn met een scala van lichttafels.

Mogelijkheden

voor jullie beursstand.

Standbouw uitbesteden? CR-audio maakt het mogelijk! Wij bouwen snel een voordelige beursstand van truss.

Geluid

Geluid

Verlichting

Dj apparatuur

Artiesten / AV-techniek

Stroomvoorziening

Statieven & truss

Opvallen met je beursstand.

 Tussen honderden andere beursstands moet je een toegevoegde waarde hebben, waardoor bezoekers sneller geneigd zijn naar jullie stand te komen.
CR-audio maakt het mogelijk tegen voordelige tarieven!

10 + 7 =