Gratis opzetservice bij al onze apparatuur

Al onze geluidssets worden afgeleverd en opgezet door ons, dit om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Onze geluidsets kunnen eenvoudig worden aangesloten op een laptop, mp3 speler, tablet of wat voor apparaat dan ook! Wij zijn altijd bereikbaar en ondersteunen u wanneer dat nodig is. Daarnaast zullen we u kort even uitleggen waar u op moet letten tijdens het gebruik.

 

Kosten buiten een straal van 8 kilometer

Onze Bezorg- en Opzetservice is alleen inbegrepen op locaties binnen een straal van 8 kilometer, maar tegen een kleine toeslag kunt u ook gebruikt maken van onze service verder dan 8 kilometer. Als toeslag rekenen we €0,40 per gereden km, oftewel het aantal kilometers heen en terug bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met €0,40. In de tabel hier naast kunt u de richtprijzen vinden van een aantal plaatsen rondom Merkelbeek. Let op! De daadwerkelijke toeslag zal berekend worden op basis van het aantal gereden km’s.

 

Disclaimer

Graag willen we u erop attenderen dat het opbouwen van de geluid- en presentatie sets in principe alleen inhoudt dat we de sets gebruiksklaar neerzetten. Wat u er verder op wilt aansluiten is in principe uw verantwoordelijkheid, al helpen we u er graag mee. De kabels om een ipod, laptop en DJ-set aan te sluiten leveren we er standaard bij, maar wilt u de sets gebruiken voor meer geavanceerde toepassingen zoals het uitversterken van live-muziek dan bent u zelf verantwoordelijk voor het materiaal en het aansluiten hiervan. Natuurlijk is in overleg veel mogelijk en helpen we u graag!