Bruiloft dj limburg

Bruiloft dj limburg

Bent u opzoek naar een bruiloft dj in Limburg ? Dan bent u bij cr-audio aan het juiste adres. Wij hebben méér dan 10 dj’s beschikbaar zij hebben meer dan genoeg ervaring, om uw bruiloft te laten slagen.

Het is altijd mogelijk om een muziek mix van u aangewezen dj op te vragen, zodat u van tevoren een beeld heeft wat voor muziek style er gedraaid gaat worden. De prijzen zijn inclusief de hele avond plezier van de DJ.

Cr-audio is al 8 jaar gespecialiseerd in het organiseren van bruiloftsfeesten. Dus als u nu op zoek bent voor een thema DJ of een all round Dj, wij hebben het allemaal!

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

 

Bruiloft show bruiloft dj Limburg

Bent u op zoek naar een complete bruiloft show? Dan neem gerust een kijkje bij ons op de site.

Wij hebben verschilde bruiloft shows samengesteld in verschilden prijsklassen. Ook is het mogelijk om de shows uit te breiden naar u eigen wensen. Al onze samengestelde bruiloft shows zijn voorzien van een led dj meubel. Door de DJ Booth ziet het zowel overdag als in de nacht spectaculair uit. Ook is het mogelijk om buitenspots te plaatsen, zodat rondom de locatie buiten, ook een sfeervolle verlichting plaatsvindt.

A merken voor bruilofts dj limburg

al onze apparatuur zijn de beste A merken. De kans op een storing is heel gering en onderhoud staat hoog in het vaandel bij ons. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de opzetservice en transport service. Bij een grote bestelling zal enkel de transport kosten in rekening worden gebracht

bruilofts dj limburg

bij vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via mail of telefonisch.

Mails worden binnen 24 uur beantwoord.

Contact gegevens

  • tel: 06-14414744 · info@localhost