Discobal huren Limburg

Bent u op zoek naar een echte eye catcher dan kunt u bij CR-audio verschillende maten discoballen huren. De maten die wij bezitten zijn discoballen van 30 cm , 50 cm en zelfs 100  cm!  Het unieke aan een discobal is dat het buiten een mooie licht effect heeft en uiteindelijk een mooi decoratie beeld. Buiten de discobal verhuren wij ook diverse verlichting die eventueel bijdragen aan de verlichting van de discobal.

Ook geluidsinstallaties kunt u bij CR-Audio voordelig huren.

Waarom huren bij CR-Audio

  • Gegarandeerd de laagste prijs in de regio
  • Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
  • Wij bieden u de mogelijkheid om naast een dj ook het complete licht en geluid te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
  • Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies
  • Gratis bezorgen binnen 8 km!
  • Gratis opzetten en aansluiten bij al onze licht en geluid sets

Opzetservice discobal huren Limburg

Heeft u interesse in een discobal van 100 cm , dan zal deze door gecertificeerd personeel  worden opgezet en bevestigd. De discobal van 100 cm weegt 40 kilo en is daarom noodzakelijk te worden bevestigd volgens protocol. Al onze discobollen zijn voorzien van mooie spiegeltjes en hebben een kattenoog. Daarnaast  kunnen wij het passende licht hierbij toevoegen en ook perfect afstellen met de discobal die u huurt bij CR audio Limburg. Hierdoor creëert u een mooie sfeer passend bij uw thema feest.

Discobal huren Limburg

Ook is het mogelijk om naast  de verlichting en de discobol , ook een geluidsset bij cr-audio te huren. Wij bieden u diverse geluidssets aan die bestaan uit de voordeelssets en de Prosets.  De voordeelsets zijn zo in elkaar gezet dat ze zo voordelig mogelijk en compact verhuurd worden. De Prosets zijn goed geschikt voor grote gelegenheden zoals horeca ondernemingen en voor bands. De sets worden altijd gratis door ons opgebouwd, wel vragen wij een klein bedrag voor het transport.

Discobal huren limburg

Wilt u in contact komen met CR audio voor een discobol of geluidsinstallatie , dan kunt u  ons contacteren volgens onderstaand telefoonnummer/mail.

De mail zal binnen 24 uur beantwoordt worden.

tel: 06-14414744

mail: info@cr-audio.nl