De dj’s van CR-Audio

 

Deze groep DJ´s hebben enkele jaren geleden besloten om zich aan te sluiten bij CRaudio. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een geslecteerde groep gekozen om te verhuren voor speciale gelegenheden. Iedere DJ heeft een diverse invalshoek met een eigen karakter. Samen met het publiek organiseren deze jongens een onvergetelijke avond. Wij vinden het belangrijk dat er naar onze klanten geluisterd wordt en dat er samen gekeken wordt wat het beste past bij uw setting en uw publiek.

Allround DJ’s

Voor een feest met herkenbare muziek

DJ Ruud

Ruud wist al van jong af aan, bekende hits om te zetten in meezing festijnen! Uit hart en ziel zet hij zich tegenwoordig in, om voor jong en oud een onvergetelijke avond te organiseren en om de voeten op de dansplaat te krijgen.

DJ Chris

Chris houdt zich bezig met hiphop en techno. Met strakke beats en felle verlichting zorgt hij voor een feestje op de dansvloer. Hij combineert nummers van alle tijden en zorgt ervoor dat iedereen de dansvloer betreedt.

DJ Boy

Boy doet dit werk op zijn sloffen. Hoe hij de technieken en de kneepjes van het vak kent is niet te omschrijven. Tegenwoordig is hij de allround DJ van zuid limburg. Zijn specialisme ligt bij black soul met een snuf techno. Ideaal voor huwelijkspartijen.

DJ Ties

Ties is een echte rocker. Hij draait het liefste rock en dance in combinatie met snelle lichteffecten, lasers en rookeffecten. Met zijn snelle moves zorgt hij voor een perfecte mix voor jong en oud op zowel bruiloften als regulieren feesten en partijen.

DJ Jim

Jim zorgt voor een swingende avond. Zijn specialisme ligt bij funk en pop met spetterende lichteffecten. Tot in de laatste uurtjes zorgt hij voor een verbluffend feest. Hier houdt u de voeten niet stil.

DJ Gabrie

Dj Gabrie is gespecialiseerd in jaren 90! van TOYBOX tot Brittney en van 2limited tot Aqua, Hij kent ze allemaal! Samen met het publiek laat hij de speakers roken en zorgt voor een onvergetelijke avond.

DJ Jorn

Zoekt u de echte schlager koning , dan is DJ Jorn perfect! van duitse klassiekers tot carnavals medley’s komen voorbij tijdens een onvergetelijke avond. Samen met het publiek stemt hij af welke nummers gedraaid worden.

DJ Leroy

De allround DJ laat menige harten sneller slaan. Met hits van eigen bodem of nummer 1 hits laat hij het publiek een fantastische avond beleven. Meezingen? geen probleem. Leroy zorgt voor een onvergetelijke avond op elk soort feest!

Neem vrijblijvend contact op

 

 

11 + 3 =