Onze drive-in shows

DJ’s en drive-in shows worden steeds vaker ingehuurd op feesten en partijen. Niet voor niets is de drive-in show ontzettend populair. Voor relatief lage bedragen heb je namelijk een avondvullend programma zonder pauzes, en met alleen maar muziek die jullie leuk vinden.

Onze DJ’s
Maak kennis met onze allround DJ’s. Lees meer informatie de DJ’s en hun ervaring en specialisatie.

Een avond met diverse stijlen

Het fijne aan een drive-in show is dat jullie zelf kunnen kiezen welke muziek er die avond gedraaid wordt. Hou jij van het ene en je partner van het andere? Geen probleem: een DJ met een drive in show kan beide muziekstijlen met elkaar combineren, zodat het echt jullie feestje wordt. Of zijn jullie gek op verschillende muziekstijlen? Ook dan is een DJ een perfecte oplossing.

Drive-in show huren alsmaar populairder

De vraag naar dj’s en drive-in shows voor onder andere bruiloften wordt alsmaar groter en groter. CR-audio begrijpt deze vraag en biedt service, flexibiliteit en kwaliteit. En dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Een drive-in show huren van CR-audio

Drive-in shows kunnen worden ingezet voor elk feest. Of het nu om een schoolfeest, studentfeest, jubileum, bruiloft, verjaardag, themafeest of gala gaat: onze persoonlijke drive-in shows maken van elk feestje gegarandeerd iets bijzonders.

CR-audio combineert jarenlange ervaring met professionaliteit en enthousiasme. Hierdoor kunnen wij van elk feest een topfeest maken. Wij gaan graag eerst met jullie om tafel om alle voorkeuren en mogelijkheden te bespreken. Deze vertalen wij naar een concrete drive-in show die helemaal voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Heb je vragen over onze drive-in shows neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wordt jullie feest ook dat grote succes?

Feesten met onze drive-in show waar wij én zij, trots op terugkijken