Veel gestelde vragen (FAQ)

U heeft de vragen, wij hebben de antwoorden!

Algemeen

Ik weet niet precies wat ik nodig heb voor mijn evenement, kan ik advies krijgen van jullie?

Uiteraard! We helpen u graag met het uitzoeken van de juiste apparatuur die u nodig heeft. Neem met ons telefonisch contact op of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Kan ik mijn huuraanvraag annuleren?

Totdat er van beide kanten bevestiging is gegeven met betrekking tot het huren van apparatuur wordt dit gezien als een huuraanvraag, deze kunt u altijd kosteloos annuleren. Nadat er door beide partijen een bevestiging wordt gegeven wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking, deze boeking kunt u tot 48 uur voor het evenement nog kosteloos annuleren. Annuleert u een boeking minder dan 48 uur van tevoren dan zullen wij 40% van het totale huurbedrag in rekening moeten brengen.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

U kunt met ons telefonische contact opnemen, via ons webformulier of per e-mail naar info@cr-audio.nl. Meer informatie hierover vindt u hier!

Bezorg- en opzetservice

 

Kunnen jullie de spullen ook komen bezorgen/ophalen?

Bij alle Licht & Geluidsets leveren we standaard onze Bezorg- en Opzetservice. Zo hoeft u geen kennis van de apparatuur te hebben of te sjouwen met zware luidsprekers, het wordt allemaal voor u klaargezet en aangesloten! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan om deze prijs te bepalen.

Hoe zit het met de bezorg- en ophaaltijden?

We proberen er altijd naar te streven om de apparatuur op de afgesproken tijden te bezorgen, maar uit ervaring blijkt dat dit niet altijd mogelijk is. U houdt daarom best rekening met eventuele uitloop. Mocht het bezorgen of het ophalen voor u alleen binnen een korte tijdsperiode mogelijk zijn dan is het handig om even op voorhand aan te geven om problemen te voorkomen, bedankt!

Kan ik de spullen ook zelf komen ophalen en terugbrengen?

Ja, echter is dit alleen mogelijk voor terugkerende klanten.

Kunnen jullie ook de spullen opzetten/bedienen?

Ja, het opzetten en aansluiten van de apparatuur zit inbegrepen in onze Bezorg- en Opzet service. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het eventueel aansluiten van eigen apparatuur. Het eventueel bedienen van apparatuur is ook mogelijk, maar in dat geval zullen we wel een uurtarief in rekening moeten brengen. Neem hiervoor contact met ons op.

Werken jullie ook op zondag?

Jazeker! Als u iets bij ons huurt voor zaterdagnacht dan halen wij dit bij voorkeur op zondag weer op. Mocht u bij ons langs willen komen dan is het aan te raden om bij voorbaat contact op te nemen voor een afspraak.

Prijzen en betalen

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen die op onze website staan vermeldt zijn inclusief 21% BTW, Tenzij er expliciet bij vermeld staat dat dit niet het geval is.

Ik wil de apparatuur meerdere dagen huren, krijg ik dan korting?

Bij het huren van onze apparatuur voor meerdere dagen krijgt u uiteraard korting bij ons! Klik hier voor onze staffelprijzen. Wilt u nog langer dan 1 week huren? Neem dan contact met ons op zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

Hoe kan ik betalen?

Bij de levering van uw licht of geluidset moet u cash betalen.

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Een van de belangrijkste insteken van CR-Audio.nl is om kwalitatieve geluidssets aan te bieden tegen een leuke prijs. Wij zijn hiertoe in staat door zo efficiënt mogelijk om te gaan met opslagruimte, geen personeel te hebben en door zo veel mogelijk ritten te combineren. Hierdoor beperken wij onze vaste lasten tot een absoluut minimum, en dat merkt u in onze prijzen.

Apparatuur

Wat voor apparatuur gebruiken jullie?

Wij besparen niet op kwaliteit en werken uitsluitend met geluidsapparatuur uit het hogere segment (ElectroVoice, Dap-Pro, Showtec, Cameolight, Shure, Behringer), wij zorgen er voor dat alle apparatuur volledig naar behoren werkt wanneer u het huurt.

Kan ik mijn eigen apparatuur op jullie installaties aansluiten?

Dat is zeker mogelijk afhankelijk van de situatie. Het aansluiten van een laptop, mp3-speler of DJ-set op een van onze Geluids- of Presentatiesets zal geen probleem zijn, daarvoor is het juist bedoeld! Als u in het contactformulier duidelijk aangeeft wat u wilt aansluiten dan zullen wij u zo goed mogelijk adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid dat de apparatuur die u zelf wilt aansluiten naar behoren werkt. Daarbuiten valt het niet binnen onze bezorg- en opzet service om deze aan te sluiten, wij zullen u wel altijd uitleggen hoe u dit het best kunt doen.

Zit er bekabeling bij de apparatuur?

Ja, we leveren standaard de benodigde kabels en stekkerdozen voor de apparatuur die we leveren. Mocht u speciale wensen hebben of moet er bijvoorbeeld een lange afstand (langer dan 10 meter) worden overbrugd, geef dit dan van tevoren door aan ons zodat we hier rekening mee kunnen houden! Mocht u apparatuur willen aansluiten die niet bij ons gehuurd wordt dan is het handig om dit bij voorbaat aan ons aan te geven zodat wij kunnen aangeven of wij daar de juiste kabels voor hebben.

Hoe zit het met stroomaansluitingen en vrije stroomgroepen?

We letten er bij onze apparatuur op dat deze zonder problemen thuis kan worden gebruikt. Zo maken we gebruik van LED-lampen en stroom efficiënte luidsprekers. Toch willen we u adviseren om tenminste 1 vrije stroomgroep te hebben voor het aansluiten van onze apparatuur. Bij de apparatuur waar dit niet van toepassing is zal dit er expliciet er bij staan!

Welke aansluitingen hebben jullie geluid sets?

Bij onze geluid sets leveren wij standaard een mini-jack kabel. Hiermee kunt u eenvoudig uw laptop, telefoon, tablet, mp3 speler, etc.. aansluiten. Daarbuiten hebben onze geluidsets altijd minimaal 1 JACK en RCA(tulp) aansluiting. Mocht u meerdere dingen willen aansluiten of weet u niet zeker welk type aansluiting u gebruikt of nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Wat moet ik doen in het geval een storing van de gehuurde apparatuur?

In principe dragen wij er zorg voor dat onze apparatuur goed en storingsvrij werkt op het moment dat wij weggaan. Mocht het toch zo zijn dat er later op de avond een storing ontstaat dan mag u ons gewoon bellen, ongeacht de tijd, wij zullen het telefonisch voor u proberen op te lossen. Mocht dit niet lukken en ligt het probleem niet bij uw eigen apparatuur, dan kunt u (gedeeltelijke) restitutie verwachten.