Een Allround Professionele Geluidsman huren doe je hier

Wanneer je door ziekte plotseling een andere geluidsman nodig hebt dan ben je hier precies op het juiste adres. Maar ook wanneer je een artiest bent die gewoon zelf alleen maar wil zingen en het regelen van het geluid liever aan een specialist over laat. CR-Audio werkt met een aantal professionele audio technici die hun sporen reeds lang hebben verdiend. Het zijn sound engineers die ook in grote geluidsstudio’s hebben gewerkt en die precies weten hoe een artiest moet worden “af gemixt”. Even makkelijk zorgt zo’n geluidsman er voor dat een complete band fantastisch klinkt als een solo artiest die met een orkest band of backing track optreedt. De geluidsman die je hier huurt komt compleet met zijn eigen geluidsinstallatie die precies is afgestemd op de artiest, de zaal en de hoeveelheid publiek. In overleg met de opdrachtgever zorgt de geluidsman voor voldoende (draadloze) microfoons en monitoring. Eventueel in-ear, zodat je als artiest vrij over het podium kunt bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je eens te dicht bij een monitor speaker komt – waardoor een piep wordt veroorzaakt, de z.g. feedback – of juist jezelf niet meer kunt horen omdat je even tussen het publiek bent gaan staan. Het is logisch dat er voor de verschillende acts ook verschillende set ups zijn qua geluidsinstallatie en mixer. In overleg met de opdrachtgever zal de geluidsman er voor zorgen dat er exact die geluidsinstallatie wordt meegenomen die nodig is om de artiest op zijn best te laten klinken. Een zanger of zangeres vindt het belangrijk dat er een goede kwaliteit microfoon wordt gebruikt zodat hij of zij steeds hetzelfde zal klinken. Een professionele geluidsman zal er voor zorgen dat zowel de artiest als het publiek van een sublieme geluidskwaliteit kan genieten. Het is dan voor iedereen een plezier om naar te luisteren; dat is het voordeel van een professionele geluidstechnicus. Een geluidsman huren met ervaring is beter dan een amateur.

z

De geluidsman huren compleet met geluidsinstallatie

Dat is vanzelfsprekend de beste oplossing wanneer je een geluidsman inhuurt. Hij neemt dan zijn eigen geluidset mee, waar hij precies op is ingespeeld. Elk knopje en effect op de high-tec geluidsinstallatie kent hij op zijn duimpje. Op deze manier ben je er zeker van dat je ook als band artiest op zijn allerbest klinkt.

Het voordeel van een ervaren geluidsman huren

Door een ervaren geluidsman te huren heb je het voordeel dat er minder tijd nodig is om alle geluidsapparatuur in te regelen. Daarnaast kent een ervaren geluidsman het klappen van de zweep en kan hij – ook wanneer je een keer minder goed bij stem bent – steeds het beste uit je halen; het publiek zal niets of nauwelijks iets in de gaten hebben. Ook voelt een ervaren geluidsman beter het publiek aan en zal hij samen met de artiest in weten te spelen op de sfeer tijdens het optreden. Bijvoorbeeld door het volume tijdens het refrein te verlagen zodat het publiek mee kan zingen. Hierdoor zal er een betere sfeer zijn voor artiest ën publiek. Overigens is het niet alleen bij een zanger of zangeres interessant om een geluidsman te huren, maar ook wanneer er duidelijk verstaanbaar gesproken moet worden weet een vakkundige geluidsman het geluid beter te laten klinken. Een geluidsman huren is de uitkomst voor een beter klinkend geluid en voor minder stress bij de artiesten en de organisatie.

Een geluidsman huren voor de beste geluidskwaliteit

Een slechte zanger of zangeres kan door een goede geluidsman nog behoorlijk uit de verf komen. Terwijl een goede zanger door een slechte geluidsman kan worden verprutst. Daarom is het voor het verloop van je feest van belang om zo’n goede geluidsman in te huren. De geluidsadviseur van CR-Audio kan je precies vertellen wat het voordeel is van een geluidsman huren bij CR-Audio; altijd service, ervaring en kwaliteit. Een doorgewinterde geluidsman maak je niet snel gek……..die blijft ook in stressvolle situaties tijdens een optreden kalm en zakelijk. Voor nerveuze zangers of zangeressen is het inhuren van een professionele geluidsman dan ook geruststellend. Je bent gegarandeerd van Top geluid en de beste techniek. Waar er vroeger grote mengtafels en veel personeel en tijd nodig was om op te bouwen en te bedienen scheelt het met de nieuwste generatie mengtafels zoals de Soundcraft EPM-8 veel tijd.

Neem vrijblijvend contact op

9 + 9 =