g

Licht en geluid

Ervaren Technici

3D Lichtplan

CR-audio biedt graag haar diensten aan om van uw evenement een succes te maken!

Een lichtshow om het podium of uw feesttent uit te lichten.

De juiste verlichting bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw evenement. Of u nu op zoek bent naar een flitsende lichtshow of juist naar een behouden belichting die naadloos aansluit bij de performance op het toneel, wij hebben voor u een oplossing!

Wij beschikken over een ruim assortiment van led-armaturen, maar kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met het leveren van conventionele spots, welke met name in het theater nog een ongekende populariteit genieten. Ook voor het samenstellen van een lichtplan staan onze lichtontwerpers graag voor u klaar. Met behulp van moderne visualisatiesoftware is het mogelijk om alle details omtrent uw lichtshow van tevoren uit te werken. Voor de bediening van de lichtapparatuur beschikken wij over ervaren operators die bekend zijn met een scala van lichttafels.

Meer verhuur mogelijkheden voor uw evenement

Op onze verhuurpagina vindt u gedetailleerde informatie over het materiaal. De mogelijkheden voor licht en geluid verhuur.

Geluid

Geluid

Verlichting

Dj apparatuur

Artiesten / AV-techniek

Stroomvoorziening

Statieven & truss

Licht en geluid verhuur voor jullie evenement?

Dat is waar wij het voor doen: zorgen dat jullie impact maken. Dat kan met alleen de apparatuur, we gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige merken. maar we kunnen jullie ook alles uit handen nemen. Dan zorgen we dat alles op tijd is opgebouwd en aangesloten voor de soundcheck. We regelen geluid en licht tijdens het optreden zelf. En ook na afloop hebben jullie er verder geen omkijken meer naar.

15 + 3 =