Op maat, uw eigen 3D ontwerp / lichtshow

Bij een groot evenement hoort de juiste verlichting. Geen discolampen van de feestwinkel, maar een professioneel lichtplan. Wij kunnen daarbij helpen! Samen met u maken wij een 3D ontwerp met bijbehorend lichtplan. We luisteren goed naar uw wensen en zullen vervolgens de montage en lichtshow uitvoeren. Wil je van tevoren al weten hoe de hele show er uit gaat zien? Dat kan! Wij maken voorafgaand een simulatie van de show, zodat u weet wat u kan verwachten tijdens uw evenement.

Voor elke locatie een passend lichtplan

Lasers, ‘een spectaculair lichteffect’

Bij CR-audio huur je professionele laserapparatuur. Wij werken met apparatuur dat zowel geschikt is voor kleine als grote evenementen. Voor kleine evenementen. Voor de grote show hebben wij uitgebreidere laser met software zodat live bediening mogelijk is. De laser is de ideale mogelijkheid om je gasten flink te verrassen met een ongeëvenaarde beleving. Voor het echte laser effect is het aan te raden om een rookmachine of hazer te huren. De rookmachine of hazer zorgt ervoor dat de lichtbundels goed te zien zullen zijn.

3D-ontwerp van uw lichtshow

zodat je kunt zien hoe uw evenement in de spotlights komt te staan!

Een greep uit onze verhuur mogelijkheden

Geluid

Geluid

Verlichting

Dj apparatuur

Artiesten / AV-techniek

Stroomvoorziening

Statieven & truss

Jouw evenement in de spotlights zetten?

Lichttafel huren? Waar let je op?
Wij hebben verschillende soorten lichttafels in de verhuur met mogelijkheid tot enkele schuiven om de kleur te bepalen of om een effect aan/uit te zetten. Voor de uitgebreidere shows hebben wij professionele lichtsturing, waarbij het is erg belangrijk dat je verstand hebt van DMX aansturing. Weet je hier minder van af? Geen probleem! Wij hebben ervaren lichttechnici in dienst die eventueel de hele lichtshow kunnen ontwerpen, programmeren en bedienen.

7 + 8 =