Modeshow organiseren met catwalk en verlichting

De modeshow wordt van a tot z voor u geregeld. Denk aan creatieve concepten, locatie, belichting, geluid, catwalk, aankleding, staging, personeel, en communicatie. Een modeshow organiseren via CR-audio is kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig. Kortom: u bent verzekerd van een verzorgde modeshow die de verwachtingen van de bezoekers zal overtreffen. CR-audio is opgericht omdat wij vonden dat het organiseren van een modeshow meer onderscheidend en doelgerichter kon. Wij hebben dus al jaren ervaring! Laat u inspireren door een aantal spetterende modeshows die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen organiseren

Catwalk & choreografie

Een modeshow is niet compleet zonder een spectaculaire catwalk. Deze wordt in combinatie met een podium, decor en kleedruimte compleet voor u geregeld en aangekleed zoals u dat wenst. Daarnaast zorgt CR-audio voor de choreografie van de show. Afhankelijk van het soort show wordt er door onze choreografen een complete show uitgewerkt.

Een greep uit de vele mogelijkheden voor uw modeshow

Geluid

Geluid

Verlichting

Dj apparatuur

Artiesten / AV-techniek

Stroomvoorziening

Statieven & truss

Verlichting, geluid & dj’s voor de modeshow

Wij hebben verschillende middelen ter beschikking die ervoor zorgen dat de producties voor de modeshow snel, efficiënt en met een hoge kwaliteit kunnen worden gerealiseerd. Zo hebben wij in-house 2D en 3D grafische vormgeving, videomontage en een audiostudio. Daarnaast kunnen wij voor de beste licht- en geluidsinstallaties zorgen. Ook kunnen wij een DJ of muzikanten voor u regelen.

Offerte aanvraag

Wilt u weten wat CR-audio voor u kan betekenen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

12 + 10 =