Geluid en beeld tijdens uitvaarten

Een uitvaart is een moment in ieders leven waarbij het maar een paar keer voor komt dat u er direct bij betrokken bent. In veel gevallen komt het ook onverwachts en zijn er maar een paar dagen om het allemaal te regelen. Gelukkig is er een uitvaartleider die u van dienst is en weet welke wegen er te bewandelen zijn. Bij het gebruik van een kerk of een crematorium, is een goede geluidsinstallatie wel aanwezig. Kiest u er voor om op een speciale plaats de afscheidsbijeenkomst te laten plaatsvinden dan is die techniek er meest van tijd niet. Ruim tijd geleden deed ik de eerste uitvaart en op de een of andere manier was er een klik tussen de normaal zo zakelijke dienstverlening en nu de diepe betrokkenheid bij familie en nabestaanden. Het kan maar één keer… Dat laatste moment aan uw dierbare gezins- of familielid, uw vriend of vriendin, uw collega.

Inmiddels verzorgt CR-audio meerdere uitvaarten per jaar met de nodige geluidstechniek. De microfoon bij de lessenaar, de luidsprekers in de zaal of op de begraafplaats, de door de familie uitgezochte muziek… Gaat het om bijzondere muziek dan speuren we internet af om het juiste fragment te vinden. Staat het nog op een ouderwetse LP dan zetten we het over naar een CD of MP3 file. Het moet allemaal kloppen op dat ene moment. Vanuit CR-audio zorg wij dat het er allemaal staat. Ruim van de te voren wordt alles opgebouwd en netjes afgewerkt. Kabels bij doorgangen afgeplakt zodat niemand struikelt bij binnenkomst.

Wij bieden u de volgende diensten aan

z

Geluidsversterking voor de sprekers

Projectie van foto’s of film op TV schermen.

Mobiele draadloze muziekinstallaties

Geluidstechnicus

Verlichting

Betrouwbare techniek

Er is geen andere moment denkbaar waarbij het goed verlopen van de techniek zo belangrijk is. 

Beeld en geluid bij uitvaarten en herdenkingsdiensten

Een foto-presentatie is al bijna niet meer weg te denken en ook steeds meer videobeelden komen erbij om zo het leven van de overledene nog eens voor bij te laten komen. Heeft u zelf niet de gelegenheid om de powerpoint te maken, dan ben ik in staat om die in de korte tijd die beschikbaar is, te realiseren. U heeft andere zaken aan uw hoofd dan een paar uur achter de computer te zitten. In de zaal plaatsen we LED TV-schermen op statief of een beamer met een scherm, net wat uw keuze is en de ruimte die beschikbaar is. Wilt u de powerpoint zelf maken vraag dan per mail de handleiding aan voor uitvaartpresentaties.

Tijdens de bijeenkomst wordt de muziek ingestart, de powerpoint presentatie afgespeelt of het geluid van de live-band gemixed. Maar ook tijdens de aansluitende condoleance kan een powerpoint presentatie afgespeeld worden of de lievelingsmuziek van de overledene afgespeeld worden.

De gehele plechtigheid wordt digitaal opgenomen en later tot een CD gevormd in onze studio. Compleet met een lay-out die past bij de rouwkaart, zodat er uiteindelijk één geheel rouwdocument ontstaat.

Is er familie die er niet bij kan zijn, maar is er op de locatie wel een (vaste) internetverbinding beschikbaar? Dan kunnen we een directe live-verbinding realiseren voor de familie (in het buitenland). Die videobeelden kunnen ook opgeslagen worden en later tot een DVD worden gevormd.

Heeft u speciale wensen ? Laat het weten en er wordt voor gezorgd.

Voor uitvaart aanvragen is CR-audio in principe 24/7 bereikbaar, met een voorkeur tussen 09:00 en 19:00 uur. De offerte met kostenopgave kunt u gemiddeld genomen binnen 24 uur verwachten per mail.

12 + 3 =