Waarom huren bij CR-Audio.nl?

Als u op zoek bent naar geluidsapparatuur of licht voor een evenement zult u al snel merken dat er opties te over zijn. Wat echter al snel opvalt is dat veel van deze bedrijven erg duur, onoverzichtelijk en niet flexibel zijn. CR-Audio.nl bewijst dat dat ook anders kan. Onze insteek is om uw feest of presentatie naar een hoger niveau te brengen zonder al het geregel wat daar normaal bij komt kijken. Wij bieden veelzijdige apparatuur, tegen een zeer scherpe prijs met de hoogst mogelijke service. Hierdoor wordt het zelfs voor particulieren leuk om een geluidsset te huren.
Specifiek blinken wij uit op de volgende punten

Gratis Bezorging binnen een straal van 8 kilometer.

 Bij al onze licht & geluidsets leveren we standaard onze Bezorg- en Opzetservice. Hierbij komen we de apparatuur bij u bezorgen, opzetten en weer ophalen. Hoe veel makkelijker kan het nog worden?

z

Kwalitatieve Geluid- en Lichtapparatuur.

We vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in onze apparatuur. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve, degelijke en gerenommeerde merken zoals ElectroVoice, Dap-Pro, Showtec, Shure, Behringer, Cameolight. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle apparatuur die u huurt in uitstekende staat is!

N

Duidelijk, Simpel en Eenvoudig.

Ons doel is om het huren van Geluids-, Licht- en DJ-Apparatuur zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Daarbij staan duidelijkheid, eenvoud en simpelheid hoog in het vaandel.

 

Scherpe All-Inclusive Prijzen.

Al onze apparatuur bieden we tegen zeer scherpe huurprijzen aan. Alle prijzen zijn inclusief BTW en bij al onze Licht & Geluidsets leveren wij kosteloos onze Bezorg- en Opzetservice. Geen gedoe met prijzen, u weet bij ons gelijk waar u aan toe bent!

Ook bereikbaar buiten kantooruren.

 Wij houden ons niet vast aan onze kantooruren en proberen u op elk tijdstip van dienst te zijn. Neem daarom gerust contact met ons op!

v

We denken graag met u mee!

Wij houden ons graag bezig met de opzet van allerlei evenementen en vinden het leuk als de uwe een succes wordt. Wij denken graag met u mee over eventuele mogelijkheden en uw beperkingen van uw event. Wij vinden het belangrijk om zo eerlijk en duidelijk mogelijk te zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij vinden geen enkele vraag raar.